Kulcsszó keresés /


Legyen idén nyugodt és vidám kikapcsolódás az ajándékbeszerzés!

  • 2015. november 18.

Karácsony közeledtével óhatatlanul ránk tör minden évben a pánik, hogy kinek mit vegyünk a fa alá, amivel tényleg örömet szerezhetünk szeretteinknek. A heteken át tartó ajándékbeszerzés végére pedig holtfáradtan, fásultan és zaklatottan éppen csak túléljük az ünnepeket, ahelyett, hogy szívből élvezni tudnánk. A brands.hu azonban megoldást jelenthet erre a problémára, hiszen egy helyen, online találhatunk mindenki számára valami igazán személyre szóló, különleges ajándékot.

olvass tovább

Így vásárolj fürdőruhát!

  • 2015. július 12.

Nem könnyű feladat megtalálnunk a tökéletes fürdőruhát, amelyben az előnyeinkre helyezzük a hangsúlyt, ahelyett, hogy a hibáinkat emelnénk ki… Nem csoda, hogy sokunk éveken át keresi azt a darabot, amelyben büszkén vonulhat végig a parton. Tény, hogy az online vásárlás az egyik legkényelmesebb megoldás, ám ez sok hibát vonhat maga után. Jöjjön hát néhány pont, amelyeket ha figyelembe veszel, hamarabb rátalálhatsz a neked való fürdőszettre.

olvass tovább

DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja

  • 2014. november 07.

Használd ki az internetes vásárlás napját ! A DotcommerceDay nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

olvass tovább

Minden bolt egy fedél alatt

  • 2013. november 26.

Nyugaton óriási kultúrája van az online vásárlásnak, nálunk csak az utóbbi pár évben érzékelhető növekvő tendencia ezen a téren, főként a divatbloggereknek köszönhetően, akik előszeretettel mutatnak be külföldről rendelt szettekből álló outfiteket. Az átlag magyar tartózkodik az ilyen típusú shoppingolástól, mert mi van, ha mégsem jó a méret, nem úgy áll, ráadásul a bankkártyás fizetés is éppen eléggé nyugtalanító, inkább irány a pláza, maradjanak a jól megszokott tömegtermékek a befutók.

olvass tovább

Online kalandozás/webshopos vásárlás

  • 2013. november 08.

November 8. az internetes vásárlás világnapja! Az ötletgazda célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse az online vásárlás előnyeit! Izgatott vagyok. Beírom a címet. A kedvenc webshopom címét.

olvass tovább