Kulcsszó keresés /


Hogyan válassz ékszert a gyermekednek?

  • 2016. január 14.

Sokféle szempont alapján választhatunk ékszert gyermekünknek, mégis a legfontosabb, hogy ne essünk túlzásokba! A kicsik még nem tudják sem felmérni, sem megérteni egy drága ékszer értékét, így felesleges is gyémánt karátos fülbevalóval, vagy nyaklánccal megajándékozni őket.

olvass tovább

Szerelem van a levegőben!

  • 2015. augusztus 07.

Miranda Kerrt lencsevégre kapták tökéletes megjelenésében, Swarovski Emotion nyakláncában, nem egyszer, nem is kétszer, de egyenesen három alkalommal!

olvass tovább

qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább

Angyalok kísérnek bennünket éjjel

  • 2015. május 21.

Engelsrufer – Angyalhívó egy igazán különleges ékszer amely most kezdte meg világhódító útját. A két német ékszerbolt tulajdonos Sabine és Mario Martini az egyik utazásuk alkalmával kapott ihletett és készítette el az első kollekciót.

olvass tovább

Bazár: Különleges nyakláncok minden ruhához

V-nyakú póló, csónaknyakú ruha, vagy vékony pántos trikó? A legkifinomultabb, vagy akár a legfeltűnőbb kiegészítőd is lehet egy csodás nyaklánc. A pénztárcátokra is gondoltunk, minden csodás bizsu, vagy hosszú életre hivatott darab ára 50 dollár, vagyis 13.500Ft alatt van! Nézz körül a Style.hu kedvencei között!

olvass tovább

Római randevú - Liz Taylor ékszerei

  • 2013. november 08.

Idén megrendezésre került a Bulgari gondozásában egy kiállítás, mely visszatekintett a múltba, és elmesélte a Róma-központú ház dicső fejlődését az elmúlt közel 130 év alatt. 60 vintage ékszer került bemutatásra, köztük nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és brossok is, bemutatva a márka legfontosabb mérföldköveit.

olvass tovább

Bulgari Mediterranean Eden

  • 2011. december 03.

A Bulgari új, „Mediterranean Eden” (Földközi-tengeri éden) elnevezésű kollekcióját a Földközi-tenger élénk színei ihlették. A telt színek és az élénk kövek szokatlan kombinációja, amit egy leheletnyi váratlan, lágy árnyalat emel ki, buja ékszerkollekciót eredményez. A kollekció számos különböző darabból áll: 18-karátos sárga-, rózsa- és fehérarany fülbevalókból ametiszt- és pavé gyémánt-berakással; sárgaarany nyakláncból peridot drágakő- és pavé gyémánt-berakással; pink turmalinos gyűrűből; és fehérkerámiás és ametisztes sárgaarany nyakláncból.

olvass tovább