Kulcsszó keresés /


Nyári divat platform szandállal

  • 2021. június 08.

A forró nyári napokon a platform szandálok nagyszerű lehetőséget kínálnak a nők számára. Tökéletes kiegészítői a könnyű nyári ruhadaraboknak, de nyugodtan viselhetik ezt a lábbelit farmerrel, rövidnadrággal, hosszabb szoknyával is.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nyáron nude színeket

Talán elsőre a nyári divatról a nagy minták és harsány színek jutnak eszünkbe, pedig ilyenkor is viselhetünk visszafogott stílusú színeket, például ezeket a csodás nude árnyalatokat. Finomságot és nőiességet sugároznak, így az egyszerű hétköznapokon is különlegessé tehetjük a megjelenésünket.

olvass tovább

Stílusiskola: Szettek, nyári randikhoz

  • 2017. július 16.

Nyáron valamivel egyszerűbb dolga van a randira indulóknak, hiszen kevesebb textilt kell magukra aggatniuk. Azért a kellő hatás érdekében, érdemes jól összeválogatni, hogy miben jelenünk meg a Kedvesünk előtt. Hoztunk erre egy kis inspirációs galériát.

olvass tovább

Így viseld nyáron a baseball sapkát!

  • 2017. június 20.

A baseball sapka sok szettet remekül ki tud egészíteni, és nem mellékesen praktikus viselet is a forró napokon. Így aztán összeszedtük nektek azokat az outfit ötleteket, amik segíthetnek abban, hogy mihez, hogyan, hova vehetjük fel ezeket a sapkákat.

olvass tovább