Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj nyáron nude színeket

Talán elsőre a nyári divatról a nagy minták és harsány színek jutnak eszünkbe, pedig ilyenkor is viselhetünk visszafogott stílusú színeket, például ezeket a csodás nude árnyalatokat. Finomságot és nőiességet sugároznak, így az egyszerű hétköznapokon is különlegessé tehetjük a megjelenésünket.

olvass tovább

Stílusiskola: Szettek, nyári randikhoz

  • 2017. július 16.

Nyáron valamivel egyszerűbb dolga van a randira indulóknak, hiszen kevesebb textilt kell magukra aggatniuk. Azért a kellő hatás érdekében, érdemes jól összeválogatni, hogy miben jelenünk meg a Kedvesünk előtt. Hoztunk erre egy kis inspirációs galériát.

olvass tovább

Így viseld nyáron a baseball sapkát!

  • 2017. június 20.

A baseball sapka sok szettet remekül ki tud egészíteni, és nem mellékesen praktikus viselet is a forró napokon. Így aztán összeszedtük nektek azokat az outfit ötleteket, amik segíthetnek abban, hogy mihez, hogyan, hova vehetjük fel ezeket a sapkákat.

olvass tovább

Így hordj papucsot stílusosan!

  • 2017. június 17.

Az idei nyár egyik legnagyobb cipődivatja a papucs, de ennél a lábbelinél szükség lehet inspirációkra, hogy igazán stílusosan mutasson bennük az ember. Szinte mindenhez illik, hogyha pedig az alábbi ötleteket figyelembe veszed, kizárt, hogy mellé lőj vele a legforróbb napokon.

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj piros színt

  • 2017. június 13.

A piros szín mindig is a nőiességet tükrözte. Szerencsére az idei, nyári szezonban bőven találunk piros színű darabokat a boltokban. Hiszen a nyár egyik slágerszíne lesz. Lapozzátok át képgalériánkat!

olvass tovább