Kulcsszó keresés /


A világ legszebb, leghíresebb sírépítményei

  • 2016. szeptember 02.

Élt egyszer egy Kalanosz nevű indiai bölcs, aki a következő, Nagy Sándornak szóló bölcseletet hagyta az utókorra: „- sok földet bolygattál meg eddig, de ne feledd, hogy csak annyi lesz belőle a tied, amennyi befödi testedet, ha meghalsz!” Mondhatnánk azt is, hogy Kalanosznak igaza volt, de az is lehet, hogy mégsem.

olvass tovább

Nem szereti a feltünősködést! - Beszélgetés Nagy Sándorral

  • 2014. szeptember 29.

Nagy Sándor színész, énekes, a Madách Színház és a Játékszín tagja. A nagyközönség előtt az Adagioval vált ismertté, mi azonban arra voltunk kíváncsiak, hogy mi történt azóta, illetve mennyire nehéz az övéhez hasonló nagy karriert befutni Fényeslitkéről, és hogyan lehet embernek maradni ezen az úton.

olvass tovább

A jó ügy érdekében

  • 2013. július 26.

Vannak olyan dolgok a világon, amelyek mellett anélkül rohanunk el, hogy egy pillanatra is feléjük fordítanánk a tekintetünket. Ilyen a Rett szindróma is, amelyről kis hazánkból - hála égnek - csak nagyon kevés esetről tudunk.

olvass tovább

A Ghost in the Shell mozifilm az animén fog alapulni

  • 2010. február 01.

Jó két évvel ezelőtt derült ki, hogy Steven Spielberg megvásárolta a Ghost in the Shell megfilmesítési jogait. A forgatókönyvön Jamie Moss (Az utca királyai) dolgozgatott, majd tavaly ősszel jött a hír, hogy Laeta Kalogridist (Nagy Sándor, a hódító) szerződtették le Moss művének átírására.

olvass tovább