Stílusiskola: így viseld a biciklis nadrágokat

Ugyanis ez még mindig (vagy ismét) egy meghatározó darab lesz az idei tavaszi és nyári trendben. Meglehetősen megosztó darabról van szó, ugyanis vannak, akik imádják, míg mások számára elképzelhetetlen, hogy ebben lépjenek utcára. Nos, mi úgy gondoljuk, hogy mint mindent, ezt is lehet stílusosan viselni, csak tudni kell, hogy milyen ruhadarabokkal kombináljuk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj magas derekú nadrágokat

A magas derekú nadrágok nem csak kényelmesek, de mindenkinek jól állnak, és lássuk be, nagy segítségünkre vannak abban az esetben, ha nem tökéletes az alakunk. Elegánsabb cipővel vagy sportcipővel egyaránt jól mutatnak, illetve crop topokkal is bátran párosíthatjuk őket, ha célunk az igazán stílusos megjelenés.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj bőrdzsekiket

Reményeink szerint hamarosan beköszönt a tavasz, ezért arra gondoltunk, hogy ezúttal azt vizsgáljuk meg tüzetesebben, hogy hogyan érdemes viselni a szezon legnépszerűbb ruhadarabját, a bőrdzsekit. Minden helyzetben a tökéletes választás, legyen szó nadrágról, szoknyáról, vagy ruháról, magassarkúról vagy sportcipőről, mindennel tökéletesen mutat. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerdzsekiket

Azt kell mondanunk, hogy a pár napja tartó enyhe időjárás egészen tavaszias hangulatba hozott bennünket, ezért arra gondoltuk, hogy megmutatjuk, hogy érdemes viselni a hamarosan beköszöntő szezon egyik legstílusosabb, és abszolút jolly joker darabját, a farmerdzsekit. Ugyanis bármivel, de tényleg bármivel lehet kombinálni, legyen szó szoknyáról, ruháról, nadrágról vagy éppen sportos ruhadarabokról. Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább