Kulcsszó keresés /


Nem kell éhezned a tökéletes alakhoz - készülj a nyárra ínycsiklandó ételekkel

  • 2018. március 05.

Hiába örvend egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás, még mindig rengetegen vannak, akik a diétázást vagy egészséges táplálkozást az éhezéssel azonosítják. Pedig a tökéletes – különösen a nyár közeledtével áhított – alak eléréséhez nem szükséges lemondani kedvenc fogásainkról, mindössze egészségesebb, minőségibb alapanyagokra kell váltanunk. Ezt az elvet vallja Németh Dorottya is, aki a YoloFood menüit éppen olyan emberek számára állította össze, akik tenni szeretnének egészségük és ragyogó megjelenésük érdekében.

olvass tovább

Tilapia, a tökéletes forma eléréséhez

  • 2016. április 18.

Nyakunkon a nyár, ilyenkor a legtöbben kétségbeesünk, hogy közeledik a bikini szezon miatt. Most meg időben vagyunk, hogy a télen felszaladt plusz kilóktól megszabaduljunk. Csatlakozzatok Ti is hozzam, a 6 hetes "tilapia bulimhoz", amivel garantált a siker!

olvass tovább

Fitnessnapló III.

  • 2013. július 26.

Németh Dorottya fitness-világbajnok tanítványainak csodás átalakulásáról készült összeállításunk harmadik fejezetét olvashatjátok magazinunkban. Szó esik benne egészségről, kitartásról, és önmegtartóztatásról, no meg a szépségről is.

olvass tovább

A szépségverseny test-őre

  • 2013. július 19.

A nemzetközi Miss International szépségverseny sorozat több mint 52 éves múltra tekint vissza, a résztvevők a világ minden részéről azért érkeznek, hogy szépségük mellett elkötelezettségükkel is a nemzetközi barátságot erősítsék.

olvass tovább

Fitnessnapló II.

  • 2013. július 18.

Németh Dorottya fitness-világbajnok tanítványainak csodás átalakulásáról készült összeállításunk második fejezetét olvashatjátok magazinunkban. Szó esik benne egészségről, kitartásról, és önmegtartóztatásról, no meg a szépségről is.

olvass tovább

Fitnessnapló I.

  • 2013. július 12.

Németh Dorottya fitness-világbajnok tanítványainak csodás átalakulásáról készült összeállításunk első fejezetét olvashatjátok magazinunk hasábjain. Szó esik benne egészségről, kitartásról, és önmegtartóztatásról, no meg a szépségről is.

olvass tovább