Kulcsszó keresés /


2019-es minimalista és maximalista körömtrendek

  • 2019. január 21.

A szín és a design tekintetében ritkán hagyatkozunk a szabályokra vagy iránymutatásokra körmök tekintetében. Ugyanakkor hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem érdekelnek minket évről-évre a legújabb trendek és őrületek. Íme az idei év bohém körömtrendjei!

olvass tovább

Minimál stílus egyszerűen a lakásodban

  • 2017. augusztus 17.

A minimál stílus az egyszerű formák és rend alkalmazásával alkotják a tökéletes összhangot. Alapvető eleme a harmónia, így fontos hogy minden összhangban legyen egymással, maga „a tér szolgálja az embert”. A fény és a világos tónusok alkalmazásával pedig Te is könnyedén játszhatsz lakásod stílusával. Mutatunk pár inspirációt, hogyan érd el a letisztult stílust.

olvass tovább

Főszerepben a metálos csillogás: 15 outfit feltűnő lábbelivel

A metálos cipő fénykorát éli. Hétköznapokon tökéletes kiegészítője a minimalista stílusú outfiteknek, különleges alkalmakon pedig kellő figyelmet biztosít viselőjének. Népszerűsége ellenére, sokaknak fejtörést okozhat, hogyan is építsék bele mindennapi megjelenésükbe. 15 szuper outfitet hoztunk, hogy megmutassuk nektek, hogyan viseljétek a metálos cipőket.

olvass tovább

Minimalista Befolyás

  • 2017. január 25.

Sok óramárka ráérzett, hogy a kevesebb néha több és olyan időmérőket kezdtek tervezni, amelyek egyszerűek ugyan, de ugyanolyan lenyűgözőek, mint kevésbé letisztult társaik. A legújabb minimalista órák nélkülözik a szükségtelen díszítéseket és az eredeti funkciójukra koncentrálnak, mégpedig az idő mérésére.

olvass tovább

Stílusiskola: 15 outfit a minimalista sikk jegyében

A kevesebb néha több – tartja a számtalanszor ismételt mondás. Talán klisé, de igaz: a minimalista stílus gyakran jobb benyomást kelt, mint a legcifrább, legújabb trendek szerinti megjelenés. Hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az egyszerűség nem unalmas, újabb inspirációs outfit-összeállítást hoztunk.

olvass tovább

Így sajátítsd el a New York-iak stílusát

Úgy gondolom, sokan – de én biztosan – irigyeljük a New York-i nők lezser megjelenését. Ez persze nem véletlen, hiszen öltözékük mindig alkalomhoz illő, minimalista, de mégis pont elég. Következzen nyolc szuper trükk, amit megtanulhatunk a nőktől a Nagy Almából.

olvass tovább

Minimalista tetoválások, amelyek meghozzák a kedvünket a varratáshoz

  • 2016. június 24.

Manapság egyre több ember vállalja a fájdalmat, hogy testét művészi, legtöbbször számára fontos értékeket képviselő rajzok tarkítsák. Még ha nem is mindenki fekszik a tű alá, sokakat vonz a tetoválás művészete, így összeállítottunk egy inspirációs képgalériát, amely akár még rá is vehet, hogy végre megcsináltasd, amit szeretnél.

olvass tovább

A kiegészítők hatalma: 8 trükk, hogy feldobd megjelenésed

  • 2016. április 26.

Ahogy azt már biztosan hallottátok, a lényeg a részletekben rejlik. Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek az egyre minimalistább és letisztultabb trendek, így a kiegészítők fontosabbak, mint valaha, hogy feltegyék arra a bizonyos i-re a pontot, azaz tökéletesítsenek és személyre szabjanak.

olvass tovább

Ékszerbe borulva

  • 2014. augusztus 06.

A jól kiválaszott ékszer a legegyszerübb ruhatárat is képes feldobni. A mutatós ruhákhoz viszont minimalista darabokat válassz! Legyen ez a megújulásod kezdete!

olvass tovább

A 10 legizgalmasabb tavaszi-nyári trend

  • 2014. március 11.

A leárazott ruhakupacokat a hátunk mögött hagyva, ellepik a boltok polcait az idei tavaszi-nyári szezon darabjai. Sok újdonságot köszönhetünk, de elővehetjük a tavalyi jól bevált ruháinkat is, mivel lesznek visszatérő, nagy kedvencek. Ilyenek például: az etno stílusú ruhadarabok, a horgolt és csipkebetétekkel díszített felsők. A neonos színeket viszont felváltják a visszafogottabb árnyalatok, és alapvetően jellemző lesz az idei évre egy sokkal letisztultabb, elegánsabb, minimalista vonulat. Íme, az elkövetkezendő időszak 10 meghatározó trendje.

olvass tovább