Kulcsszó keresés /


6 jel, hogy az exed még mindig szeret téged

  • 2022. március 15.

Szerelmesek voltatok, végtelenségig tartó nevetések és ölelések részesei voltatok mindketten, egészen addig a napig, amíg ez a románc sajnos véget nem ért. És persze nem láttad előre, hogy ez lesz. Eltelt az idő, de a szakítás óta egy kérdés foglalkoztat igazán: vajon még mindig szerelmes beléd a másik? Tovább tud lépni? Nem kell sok "mi lett volna, ha" forgatókönyvre gondolnod, mi felderítettük azokat a jeleket, amelyek elárulják az igazságot az exed valódi érzéseiről.

olvass tovább

Bennem élsz

Nem sokat gondolkoztam azon, hogy mi lett volna velünk, ha. Valószínűleg semmi, túl hamar tele lett volna a lelkünk harmadfokú égési sérülésekkel. De felesleges ezen agyalni, így is szétrágtam már a szám, ahogy a képeit nézegettem, hogy milyen boldogok vagytok együtt. Vagyis annak tűntök.

olvass tovább

Mi lett volna, ha...

Mi lett volna, ha ... máshova születek, ha igent mondok, vagy ha nemet. Mi lett volna ha, nem hal meg és még élne, vagy ha léptem volna? Mi lett volna, ha másképp döntök, ha hagyom elmenni, vagy ha nem, s mi lett volna, ha hagynak dönteni vagy ha helyettem döntenek? Mi lett volna, ha egyetemre járok, vagy ha külföldön élek?

olvass tovább

Ezért olyan nehéz kilábalni egy majdnem kapcsolatból

Milyen egy majdnem szerelem? Egy befejezetlen történet. Egy szépen becsomagolt ajándék, de én soha nem bontottam ki, és nem tudtam meg, mit rejt számomra. Egy elszakadt film a legszebb résznél, egy félbemaradt mondat, egy megszegett, sosemvolt ígéret, elmaradt csillaghullás, találgatás, a mi lett volna ha, és a talán szavak zakatolása a fejemben. Egy majdnem szerelem mindig megreked a kezdeti szakaszban, mert soha nem képes felnőni, szárba szökkenni, büszke, elkötelezett, életerős, komoly érzéssé, társszerelemmé válni.

olvass tovább

Elszalasztott lehetőségek

A minap elgondolkoztam, hogy mennyi mindent elszalasztottam,mert gyáva módon féltem, vagy mert kívülálló beleszólt, és ez miatt máshogy alakultak a dolgok. Sokszor elgondolkozom, hogy mi lett volna, ha a magamra hallgatok, és nem másokra. Talán minden más lenne most. De ezzel már fölöslegesen gyötröm magamat.

olvass tovább

Mi lett volna,ha…?

Ezerszer elképzeltem, mit tennék, mit mondanék neked, ha csak utoljára is, de a szemedbe tudnék nézni. Megtörtént. Ott álltam előtted, vártam a pillanatot, hogy a szemedbe tudjak nézni, de ehelyett, a lehajtott fejeddel tudtam csak kommunikálni. Bár ez sem tartott vissza abban a percben…

olvass tovább