Kulcsszó keresés /


Így készülj a nagy napra

  • 2018. március 16.

Az esküvő megszervezése már hónapokkal, akár évekkel is megelőzheti a nagy napot. Az izgalmak, bonyodalmak könnyen átcsaphatnak idegeskedésbe és rohanásba a menyegző napjára. Ennek elkerülése végett szeretnénk pár tippet adni, hogyan készülj életed egyik legszebb eseményére, hogy valóban kiélvezhesd minden pillanatát.

olvass tovább

Környezetbarát menyegző

  • 2016. március 21.

Amennyiben környezettudatos vagy, az esküvőd napján sem kell félredobnod az elveidet és hitvallásodat, egyszerű tippek betartásával a Nagy nap is könnyedén környezetbaráttá alakítható.

olvass tovább

Hetedhét országra szóló, indiai menyegző

A világ távoli pontjai fontos szerepet játszottak Karishma Jhalani és Ashwin Jain kapcsolatában. Karishma Új-Delhiben született és élt, míg Ashwin a New Jersey-i Princetont tekintette otthonának, ők ketten mégis a Goa állambeli reptéren találkoztak nagyjából 12 évvel ezelőtt.

olvass tovább

Mesebeli menyegzők

  • 2016. január 03.

Már kislánykoromban is áhítattal figyeltem az esküvői ceremóniákon a menyasszonyokat. Gyönyörű ruha, virágok, fátyol. Különös rajongásom mára kiterjedt a teljes esküvőkre. Helyszínek, menüsorok, koszorúslány ruhák, asztaldíszek, minden apró részlet kidolgozása felér egy megvalósult az álommal, az alábbi különleges helyszíneket elnézve, pedig csak fohászkodni tudok, hogy egy szép napon nekem is megadassék egy meseszép lakodalom. Sorstársaimnak gyönyörködés, esetleg sokkhatás, leendő aráknak ötletmerítés céljából érdemes végignézni az alábbi képsorokat és ötleteket.

olvass tovább

Igazi esküvők 2.: Bor, mámor, Villány

  • 2015. május 16.

A második Igazi Esküvő amit bemutatunk, egy a szívünknek különösen kedves pár, Pánczél Orsi és Studinger Andris villányi álom menyegzője. Erre azért is nagyon büszkék vagyunk, mert a Studinger házaspártól esküvők terén bőven van mit tanulni: nem csak a saját nagy napjukat fejlesztették tökélyre, de számos magyar és nemzetközi esküvőn működtek már közre a világ élvonalába tartozó, - szerintünk nem túlzás, ezt mondani - legjobb magyar cinematográfus csapatként.

olvass tovább

Hófehér esküvőről álmodom

  • 2015. február 07.

Röpködnek a mínuszok, szállingózik a hó, neked pedig pont most kötik be a fejed. Nem csupán a hófedte táj meghitt hangulata miatt választják egyre többen a téli időszakot a boldogító igen kimondására, hanem a Január és Február között jelentősen pénztárcakímélő esküvői helyszínbérlési díjak és egyéb szolgáltatások árai miatt is. A különleges téli hangulat pedig igazán eredetivé is teheti a nagy napot. Összegyűjtöttük kedvenc ötleteinket, amik inspirálhatnak, hogy igazi mesebeli hercegnővé válhass az elvarázsolt hófehér menyegző-világban.

olvass tovább

Indul az idei esküvőszezon!

  • 2015. január 09.

Akik nem állnak a házasság küszöbén, talán nem is sejtik, hogy január-februárban dübörög igazán az esküvőszervezés szezonja. A legtöbb ara nyári menyegzőről álmodik, ehhez azonban már az év elején neki kell látni a részletek kidolgozásához, a helyszín, a ruha és a menü kiválasztásához, hogy a nagy nap küszöbén már nyugodtan, felhőtlen örömmel teljen a várakozás.

olvass tovább

Íme a friss házas Clooney-ék!

  • 2014. október 01.

George Clooney és Amal Alamuddin esküvőjétől hangos a világsajtó. A ceremóniát Velencében tartották és szabályszerűen megbénították a fél várost. Természetesen hivatalosak voltak a híres barátok is. Tekintsétek meg a menyegzőn készült képgalériát!

olvass tovább

Várható sztárnászok

  • 2014. március 24.

A házasság önmagában is egy csodálatos dolog, de amikor arról értesülünk, hogy két kedvenc hírességünk köti össze az életét, önkénytelenül mosolyra húzódik a szánk. 2014 izgalmas évnek ígérkezik, számos celebpárnál lóg a levegőben a menyegző esélye. Összegyűjtöttük a 6 legesélyesebb sztáresküvőt.

olvass tovább

Eskü Valentinon

  • 2014. február 14.

Eszedbe jutott már, hogy a szerelmesek napján fogadjatok örök hűséget a pároddal? Ha Bálint-napra tűzöd ki a menyegződet, a vörös színnek kell dominálnia, de túlzások nélkül is lehet igazán ízléses a végeredmény. Összegyűjtöttünk egy képgalériát, melyből ötletet meríthetsz, és talán jövőre éppen ezen a napon mondod majd ki a boldogító igent.

olvass tovább