Kulcsszó keresés /


Sekélyes férfiak, olcsó nők?

  • 2018. március 03.

Emlékszem még Meg Ryanre, a Francia csók című filmben… emlékszem, ahogy részegen odaveti minden szembejövő delikvens úriembernek, hogy „minden férfi f.szkalap”. Persze valójában a fájdalom beszélt belőle. Ahogyan sokunkból a fájdalom és elkeseredettség beszél, amikor szidjuk az ellenkező nem tagjait, meg a többit… na meg az egész kollektív világot, ami körülvesz.

olvass tovább

A legjobb Meg Ryan mozik

  • 2015. november 19.

Ki hinné, hogy a bájos Meg Ryan ma ünnepli az 54. születésnapját? Tény, hogy az utóbbi időben kicsit túlzásba vitte a plasztikai beavatkozások számát, de Meget hosszú évekkel ezelőtt a szívünkbe zártuk, és ott is marad. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

21 fotó, amely azt bizonyítja, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively igazi álompár

  • 2015. szeptember 10.

... és hogy ezen Scarlett Johansson mennyire ki van borulva. Persze csak viccelünk, mert azóta már ő is boldog párkapcsolatban él. Blakeről és Ryanról pedig felreppentek a pletykák, hogy válnak. De mi nem hiszünk a rossz nyelveknek. A pár a Zöld lámpás forgatásán találkozott 2010-ben, amikor még Ryan Reynlods Scarlett Johansson férje volt, Lively pedig CiCaprioval járt. Ez az ő szerelmi idővonaluk.

olvass tovább

A legnagyobb hollywood-i botoxkatasztrófák

  • 2015. június 10.

Igen, tudom, ez egy számtalanszor elővett és csontig lerágott téma. Ám a napokban a kezem ügyébe került Kim Basinger legfrissebb, 2015-ös fotója. Már ő is az áldozatok közé sorolható. Azon áldozatok közé, akik elestek a legnagyobb, hollywood-i botoxkatasztrófákban.

olvass tovább