Kulcsszó keresés /


A legjobb Winona Ryder mozik

  • 2023. október 29.

Winona Ryder éppen ma 52 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Minnesota államban. Nem csak színésznőként, de producerként is elismert tehetség, aki zsűrizett már a cannes-i filmfesztiválon, de egy az indián hagyományok megőrzését szolgáló alapítvány kuratóriumi tagja is. Winona a ‘90-es években három évig Johnny Depp-pel, két évig pedig Matt Damonnal alkotott egy párt. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

Filmajánló: Az aszfalt királyai

  • 2019. november 18.

A megtörtént eseményeken alapuló filmben napjaink legnépszerűbb férfi színészei, Matt Damon és Christian Bale garantálják, hogy ne csupán a cselekmény legyen izgalmas, hanem az alakítások miatt se lehessen okunk panaszra.

olvass tovább

TOP5: Matt Damon legjobb filmjei

  • 2019. október 08.

Az Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színész és forgatókönyvíró a mai napon ünnepli 49. születésnapját. Ebből az alkalomból egy csokorba szedtük az általunk legjobban kedvelt filmjeit. Válogassatok!

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

A legjobb Matt Damon mozik

  • 2016. október 08.

Matt Damonnal végtelenül elfogultak vagyunk, hiszen van benne valami elképesztően sármos csibészség és mindemellett pokolian tehetséges. A színész ma ünnepli 46. születésnapját, így eme jeles alkalomból összegyűjtöttük a legjobb filmjeit.

olvass tovább

12 dolog, amit nem tudtál Matt Damonról!

  • 2015. október 08.

Matt Damonnal végtelenül elfogultak vagyunk, hiszen van benne valami elképesztően sármos csibészség és mindemellett pokolian tehetséges. A színész ma ünnepli 45. születésnapját, így eme jeles alkalomból összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet!

olvass tovább

George Clooney-t megint dobta egy nő

  • 2013. november 25.

Az új reklámfilmben ismét fontosabb egy csésze fekete az őszülő halántékú sármőrnél, akinél Matt Damon is rutinosabbnak bizonyul. Clooney mégis egyre szerethetőbb. Az a fickó, akiért nemcsak a nők vannak oda, de mi is bármikor beülnénk vele sörözni.

olvass tovább