Kulcsszó keresés /


Zöldebb felfogás és empatikusabb légkör – a pandémia időszaka nem csak gazdasági lehetőségeket rejtett

  • 2021. szeptember 28.

A járványhelyzet árnyékában manapság sokat hangoztatott digitalizációs lehetőségek az üzleti élet szereplői számára csak a jéghegy csúcsát jelentik, mivel a környezettudatosság és dolgozói empátia felé tolódás legalább annyira befolyásolja a jövőnket, mint az elmúlt másfél évet – ez derült ki a Summit Play tudásmegosztó felületére feltöltött rövid interjúkból. Az online felületen szeptember 29-től elérhető exkluzív videós kerekasztalok a Lounge Group jóvoltából kerülnek terítékre, és az üzleti élet, valamint a marketing legfontosabb problémáit boncolgatják – a már látható mini interjúk pedig ezen beszélgetések témáiba is bepillantást nyújtanak.

olvass tovább

Különleges ételek egyedülálló helyszínen – Manna Lounge & Étterem

  • 2018. november 16.

A Manna Lounge & Étterem már 12 éve Budapest egyik legexkluzívabb helyszínén, az Alagút tetején várja a gasztronómia szerelmeseit, azonban a régre nyúló hagyományokkal rendelkező étterem idén több szempontból is megújult. Ősz eleje óta a csapatukban üdvözölhetik Darusa Richárdot, akivel karöltve nem titkolt szándékuk, hogy a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne az a' la carte étkezés rajongóinak is kedvencévé váljon.

olvass tovább

39 csodás bár, ahol innod kell életed során!

  • 2016. október 15.

Isteni illatok, ínycsiklandó, könnyen csúszó koktélok, és ésszel fel nem fogható látvány. Néha mindenkinek szüksége van egy kis én-időre, és hihetetlenül szerencsés az az ember, aki az alábbi bárok valamelyikében töltődhet fel. Víz alatt inni, vagy éppen sivatagban naplementét nézve kortyolgatni a legfinomabb italokat? Semmi sem lehetetlen! Jöjjön 39 felejthetetlen bár, amelyért érdemes átutazni a világot!

olvass tovább

Jó buli a leánybúcsú?

  • 2012. július 13.

A belvárosban ülünk egy elég menő étterem teraszán, halk lounge zene szól, balzsamecet illatot visz a szél. Kinyitom a szemem és előttem visítanak barátnőim egy fallosz alakú lufit dörgölve a számba. Jó reggelt, ez egy leánybúcsú!

olvass tovább

Jazzy Lounge 3 - Spirit Edition

  • 2011. július 08.

Megjelent a 90.9Jazzy Rádió legsikeresebb CD sorozatának újabb fejezete. 18 dal a jazz legmodernebb ágazatából, amely feltölt és inspirál. A lemezen a műfaj olyan előadói hallhatók, mint Mo Horizons, Matt Monroe, Tape Five, Mystic Diversion.

olvass tovább

Cheshire Chaise Lounge

  • 2009. március 19.

A teraszok bútorait ritkán jellemezzük úgy, hogy hóbortos, de a Lifeshop Chesire Chaise Lounge félhold alakú élénk narancssárga színével, bizony megérdemli ezt a jelzőt. Gyaníthatóan a kényelem nem volt szempont a tervezésnél...

olvass tovább