Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Téli trendek

Közeledik az az időszak, mikor nem szívesen hagyom el kis kuckómat: a tél. Ember legyen a talpán, aki mínusz tíz fokban is minden nap úgy lép ki a lakásból, mintha a londoni divathétre igyekezne. De hát, mit nőknek a lehetetlen! A csuda nagy divatnak való hódolásunkban, megfagyni azért, remélem, senki sem tervezett.

olvass tovább

Londonban filctollal rajzolták össze a ruhákat

  • 2016. február 25.

...és színes parókákban masíroztak, miközben kiraboltak egy fétis boltot. Nem, ez nem vicc. Az őszi/téli kollekciókat felvonultató londoni divathét mondhatni tartogatott kellemes (vagy épp kellemetlen) meglepetéseket. Bátran kijelenthetjük, hogy bárki találhat köztük kedvére valót...

olvass tovább

Magyar tervezőről írt a brit Vogue

  • 2014. március 21.

Napsugar von Bittera legújabb 2014/2015-ös őszi kollekciójával debütált a londoni divathéten. A brand 2009 óta a nemzetközi divatvilágban is nagy publicitásnak örvend, Párizsban évek óta jelen van a legrangosabb divateseményeken, és a londoni bemutatkozás is nagy sikert aratott.

olvass tovább

Rihanna tervez, River Island végez

  • 2013. február 21.

Megérkezett az isteni, barbadosi énekesnő várva várt kollekciója. A River Islandnek tervezett ruhadarabokat múlt héten mutatták be a londoni divathéten. Szerintetek a sikerhez elégséges a sztárság?

olvass tovább

Letisztult elegancia: Burberry Prorsum

  • 2012. február 26.

Dübörög a Londoni divathét, és nem lehet nem odafigyelni a jobbnál jobb kreációkra. A Burberry vezető designere Christopher Baily ismét nagyot alkotott, ezúttal a luxus Burberry vonal a Prorsum, volt a középpontba.

olvass tovább