Kulcsszó keresés /


Abodi Dóra a londoni Fashion Week-en debütált

  • 2014. október 07.

Abodi Dóra idén a London Fashion Week-en debütált új tavaszi/nyári kollekciójával, ami az New Rite elnevezést kapta. Ezzel ő hazánk első divattervezője, aki megmutatkozott a szakma kétségtelenül legnívósabb eseménysorozatán.

olvass tovább

Rihanna tervez, River Island végez

  • 2013. február 21.

Megérkezett az isteni, barbadosi énekesnő várva várt kollekciója. A River Islandnek tervezett ruhadarabokat múlt héten mutatták be a londoni divathéten. Szerintetek a sikerhez elégséges a sztárság?

olvass tovább

Stella McCartney csodaruhák

  • 2012. február 21.

Ugye mindenki emlékszik az angol divattervező cseles, optikailag becsapós ruháira? Kate Winslet és Liv Tyler is pompásan nézett ki a különleges kreációkban. A London Fashion Weeken az új kollekció is tarolt.

olvass tovább

London Fashion Week 2010 - 3. nap

  • 2010. szeptember 21.

A divathét harmadik napján olyan tervezőkkel találkozhattunk, mint a Basso and Broke, Mary Katrantzou, Margaret Howel, Jasper Conran, Michael van der Ham, Antonio Berardi, vagy épp Vivienne Westwood.

olvass tovább

London Fashion Week, fiatalok lendületben

  • 2010. szeptember 21.

A London Fashion Week negyedik napja, bár nem hozott olyan neveket mint az előzőek, mégis igen színvonalasra sikerült. Főleg fiatalokat tudunk kiemelni, akik számos előremutató kollekciót terveztek 2011 tavaszára. Így például David Koma-t, Holly Fulton-t, Mark Fastot, vagy épp Christopher Kane-t.

olvass tovább