Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így lehetsz csinos leopárdmintás darabokban

Az állatminták a divat terén eléggé megosztó dolognak számítanak, hiszen az emberek többsége vagy imádja, vagy kifejezetten nem szereti őket. Mi úgy gondoljuk, hogy annyi a titok nyitja, hogy ügyesen kell tudni viselni ahhoz, hogy egy stílusos szettet kapjunk. Ha van egy-egy ilyen kabátunk, kiegészítőnk, csinosabb ingunk vagy szoknyánk, akkor biztosan fel fogja dobni a gardróbunkat, ezért most hoztunk néhány ötletet, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viselj leopárdmintát

A leopárdmintára sokan a könnyelmű jelzőt aggatják, de mi bebizonyítjuk, hogy lehet úgy is viselni, hogy a végeredmény modern, kifinomult, sőt akár visszafogott legyen. Íme, öt egyszerű stílustrükk, melyeket alkalmazva nem marad el a kívánt hatás.

olvass tovább

4+1 mintás nadrág by MANGO kids

  • 2014. január 30.

És mi az, amit elmondhatunk róla? Kígyó és leopárdminta, virágmotívum, enyhe hippi stílus. Van itt minden, ami egyedi, izgalmas és merész. Hát, mi azért még ezt egy picit átgondoljuk...

olvass tovább

Cavalli Kids - Angyalok és Démonok

  • 2013. november 05.

Roberto Cavalli idei gyerekruha kollekciójában az állat és virágminták dominálnak legfőképp, melyek keveredése is megtalálható egy-egy darabban. A kampány méltón kapta meg idén az „Angyalok és Démonok” elnevezést, mely tükrözi a márka jellemzőit, a feltűnő mintákat és érdekesebbnél érdekesebb vidám darabokat. Az idei trend a fiúk esetében kissé visszafogottabbra sikerült, a kötött pulcsik, halvány színek jellemzőek, de itt is megjelennek az állatminták. A vagány leopárdminták a halvány rózsaszínnel keverve egyszerre nyújtanak vagány és nőies hatást.

olvass tovább

Lanvin hercegnői

  • 2013. szeptember 21.

Mesés hercegnők és hősnők- ez jellemzi a 2013-as őszi / téli gyermek kollekciót Lanvin gyűjteményéből, mely a Lanvin Petite nevet kapta. Az idei ruhákon találhatunk állat nyomatokat,de leopárdmintás csizmát is. A kislányokra tervezett ruhák igen stílusosra és elegánsra sikeredtek.

olvass tovább

Ismered Pierre Hardy cipőit?

  • 2011. december 14.

Igazán extrém tavaszi-téli cipőkkel rukkolt elő Pierre Hardy. A kollekciójában a tarkabarka cipőktől kezdve a szőrrel díszített bokacsizmán át a leopárdmintás tűsakúig minden megtalálható.

olvass tovább