Kulcsszó keresés /


Egzotikus esküvői helyszín a fővárosban

  • 2019. december 10.

Manapság egyre többen döntenek a formabontó esküvők mellett, legyen szó egzotikus utazással összekötött egybekelésről, medencés buliról vagy éppen fesztiválokra szervezett lakodalomról. Ha a helyszín tekintetében szeretnénk igazán egyedi módon kimondani a boldogító igent, valójában nem is kell elhagynunk a fővárost!

olvass tovább

Mesebeli menyegzők

  • 2016. január 03.

Már kislánykoromban is áhítattal figyeltem az esküvői ceremóniákon a menyasszonyokat. Gyönyörű ruha, virágok, fátyol. Különös rajongásom mára kiterjedt a teljes esküvőkre. Helyszínek, menüsorok, koszorúslány ruhák, asztaldíszek, minden apró részlet kidolgozása felér egy megvalósult az álommal, az alábbi különleges helyszíneket elnézve, pedig csak fohászkodni tudok, hogy egy szép napon nekem is megadassék egy meseszép lakodalom. Sorstársaimnak gyönyörködés, esetleg sokkhatás, leendő aráknak ötletmerítés céljából érdemes végignézni az alábbi képsorokat és ötleteket.

olvass tovább

Az új Hamupipőke filmről

  • 2015. március 24.

Talán legtöbben a Disney rajzfilm változatával hasonlítják össze ezt a történetet, de érdemes tudni, hogy az „eredeti” Hamupipőke történethez ez a feldolgozás közelebb áll, mint elődje. Az egyik leghíresebb feldolgozója Charles Perrault volt, aki főhősnőjét a hamuba borult lencseszemek válogatása miatt nevezte el, mostohatestvérein keresztül, Hamupipőkének. Az ő történetének érdekessége, hogy ott a bál három napon keresztül tartott, és maga a herceg kereste fel a birodalom összes leányát, hogy megtalálja, melyikükre illik rá az a bizonyos üvegcipellő. Mikor Hamupipőke következett, s a cipő gazdára talált, hogy bizonyítsa kilétét, a lány elővette a másik cipőt. A hatalmas lakodalom közepette pedig férjhez ment a két mostohatestvér is!

olvass tovább

Esküvő után fekete leves

  • 2015. március 22.

Sokan azt gondolják, hogy nincs is nehezebb és komplikáltabb feladat, mint egy nagyszabású esküvő megszervezése. Lássuk be, sok stresszel jár, de a java csak a nagy nap után jön a házassággal és annak buktatóival. Íme, néhány titok, amire eddig nem hívták fel a figyelmünket a lakodalom előtt. Mostanáig.

olvass tovább

Esküvő Hawaiin

  • 2012. május 13.

Természetesen ez elsősorban pénz kérdése, de nem kerül többe kettesben kiutazni, mint itthon összehozni egy esküvőt lakodalommal.

olvass tovább