Kulcsszó keresés /


Top10: kreatív ötletek tökfaragáshoz

  • 2018. október 23.

Ha szeretnél még inkább az őszre hangolódni, esetleg feldobnád kicsit az otthoni dekorációt, vagy Halloween partyra készülsz, akkor itt az ideje elkészíteni a töklámpásokat. Most ehhez hoztunk pár kreatív ötletet, ugyanis van élet az ijesztően vicsorgó tökök után is. Íme, a kedvenceink!

olvass tovább

40 gyönyörű és kreatív ötlet a karácsonyi ajándékok becsomagolásához

A mondás úgy tartja, hogy sokkal jobb adni, mint kapni, és különösen igaz ez karácsony környékén. Vannak, akik már ősszel, esetleg már nyáron elkezdik a megfelelő ajándék beszerzését, és vannak olyanok is, akik jobb szeretnek mindent az utolsó pillanatra hagyni, és a karácsonyt megelőző héten fejvesztve rohangálni, hogy megtalálják azt, amivel igazán boldoggá tehetik a szeretteiket.

olvass tovább

Így készíts otthon adventi naptárat!

  • 2015. november 30.

Karácsony közeledtével mindenkiben buzognak a kreatív ötletek, előkerülnek az ollók, ragasztók, a csillámporok, a színes szalagok és sablonok. És ha már ennyire eluralkodik rajtunk az alkotásvágy, tegyük be egy karácsonyi dalokból álló lejátszási listát, és készítsünk saját kezűleg adventi naptárat!

olvass tovább

DIY

  • 2013. október 19.

Attól mert valami régi, mert unod, vagy mert kopott, még ne szabadulj meg tőle! Kreatív ötletekkel és némi idő ráfordításával izgalmas és új tárgyakkal gazdagodhatsz! Íme néhány tipp:

olvass tovább

Napi Üzenet - április 18.

  • 2013. április 18.

A mai napon fogadd el azokat a dolgokat, amiket ajánlanak neked, hallgasd meg a feléd érkező ajánlatokat és fogadd el. Ma szépítsd, díszítsd, újítsd otthonod, alkosd meg kreatívan az új ötleteid, megszépül az életed. Napi megerősítés: Nyitott vagyok az új kreatív ötletekre, amivel szebbé tehetem az életem.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 21.

  • 2012. április 21.

A mai nap legalkalmasabb az anyagi-pénzügyi életünk tervezésére. Ma engedd szabadon a benned lévő kreatív ötleteket, feltaláló éned. Napi megerősítés: Pénzügyi jólétem, bevételeim folyamatosan növekednek.

olvass tovább