Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj monokróm szetteket tavasszal

Csupán egy színből álló szetteket összeállítani eléggé trükkös dolog, és könnyű túlzásokba esni, azonban van rá esély, hogy megtaláljuk a tökéletes harmóniát, akárcsak az alábbi outfitek esetében történt. Mi bátran ajánljuk ezt a megoldást idén tavasszal, tényleg csak arra kell törekednünk, hogy a textúrák, minták és fazonok egyensúlyban legyenek!

olvass tovább

Top10: geometrikus minták a körmeidre

  • 2017. május 18.

A geometriára sokan nem szívesen emlékeznek az esetleges kisiskolás élmények miatt, azonban ebben a szezonban bátran használhatod a geometriai formákat a körmöd díszítésére. Kifejezetten elegáns végeredményt érhetsz el velük, ráadásul ugyanolyan jól mutatnak pasztell, neon vagy monokróm színekben.

olvass tovább

Top15: metál fényű körmök tavaszra

Tavasszal sokak nagy örömére még mindig velünk maradnak a csillogó fényű krómos árnyalatok, melyekhez kifejezetten sokat hozzátesz a napsütés. Természetesen ebben az esetben sem nyúlhatunk mellé, ha az arany, ezüst, vagy rose gold színek valamely árnyalatát választjuk. Összegyűjtöttünk 15 csodás manikűr ötletet, hogy könnyebb legyen a döntés!

olvass tovább

Hivatása: Férfi

  • 2016. május 16.

Férfi. Annyi mindent mond ez az egy szó, s annyi kritériumnak kell ezáltal megfelelnie annak, aki annak idején XY kromoszóma állományt kapott (majdnem annyi kritériumnak, mint aki XX kromoszómával rendelkezik). Manapság megoszlanak a vélemények a valódi férfi témakörével kapcsolatban. Az a világ körforgásában a legjobb, hogy nem minden ember várja el ugyanazt a másiktól, de persze vannak alapkövetelmények. Most egy nő szemüvegén keresztül vizsgáljuk meg a dolgot.

olvass tovább

McQueen horror babái

  • 2013. július 25.

Alexander McQueen őszi kampánya meglehetősen komorra sikeredett. A bábivá maszkírozott Edie Campbell horrorisztikusan fest a monokróm képeken. Nektek hogy tetszik, benneteket is elriaszt?

olvass tovább

Feketén fehéren

  • 2012. április 06.

A divat világa újra felfedezte magának a fekete és fehér ellentétét, hódít a monokróm mánia.Tévedés azt gondolni, hogy a fekete-fehér párosítás egyet jelent az "ünneplővel".

olvass tovább