Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj fehér ruhákat

A fehér ruha a tavaszi és a nyári szezon "kis fekete ruhája", hiszen jó választás lehet esti összejövetelekre, hétköznapokon munkahelyre, vagy éppen a nyaraláson, amikor a homokban sétálgatunk a tengerparton. Nem lehet vele hibázni, és mindenkinek szüksége van egy ilyen darabra... mutatjuk is, hogy miért!

olvass tovább

Így légy magabiztos az ágyban

  • 2018. július 09.

Valljuk be: mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem szívesen mutogat, de erre a problémára mindig találunk megoldást: hosszú ujjú felsők, fenékemelő farmerek vagy a kedvenc kis feketénk. De mi van akkor, ha ezeket a hibáinkat az ágyban készülünk feltárni valaki előtt?

olvass tovább

Bazár - Különleges kis fekete ruhák 7.000Ft alatt

Klasszikus, variálható, időtálló, és minden időjáráshoz passzintható - mi az? Természetesen a fekete kis ruha, ami lehet alapdarab, de választhatsz különleges szabást is, mindkét esetben hálás beruházás. Minden webshop megbízható, és általunk kipróbált, rendeljetek bátran, ezek a ruhák biztos nem jönnek szembe az utcán!

olvass tovább

A 20 legjobb kis fekete ruha 2015-ben

  • 2015. december 11.

A kis fekete ruha örök: időtlen sziluett, hűséges jó barát, minden alkalomra megfelelő választás. A hírességek persze idén sem múlták alul magukat, láthattunk bőrből, bársonyból, sőt tollból összeállított ruhát is, sokat sejtetőt és még többet mutatót, magas nyakút, és vállakat hangsúlyozót. Íme, a legjobbak!

olvass tovább

Bazár: Romantikus fehér ruhák

  • 2015. május 15.

Egy fehér ruha nyáron ugyanolyan jolly joker, mint a kis fekete. Romantikus, elegáns és letisztult. Nem beszélve arról, hogy milyen jól mutat majd a napbarnított bőrön.

olvass tovább

A kis fekete után itt a nyár kedvence, a kis fehér

  • 2014. július 09.

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany’s) c. klasszikusában megmutatta nekünk, hogyan kell viselni a “kis feketét”. Az ikonikus darabot bár Hubert de Givenchy tervezte, a divatban Coco Chanel honosította meg. A kis feketéhez Chanel szerint kosztüm ékszerek passzolnak leginkább, de Karl Lagerfeld (is) megmondta, hogy egy nő sohasem lehet túl- vagy alulöltözött egy kis feketében.

olvass tovább

Sztárok kis fekete Chanel kabátban

  • 2012. március 30.

A Chanel divatház Karl Lagerfelddel az élen, Carine Roitfeld segítségével újraéleszti a klasszikus kis fekete kabátkát, néhány szuper divatfotó, és egy e-kiállítás segítségével.

olvass tovább

Ünnepi ruhakavalkád II. : Az extravagáns

  • 2011. december 17.

A kis feketét már kiveséztük, most a szöges ellentét, az extravagáns stílus követőinek. Ruhák, melyek biztos, hogy kitűnnek a tömegből, ruhák melyekkel lehet, hogy kiverjük a biztosítékot, de egy biztos: a party összes szeme ránk szegeződik majd, és mindenki megjegyzi majd a 2011-es összeállításunkat.

olvass tovább