Kulcsszó keresés /


10 dolog, amit csak az igazi könyvmolyok érthetnek

  • 2020. február 15.

Valós érzelmeid vannak egyes könyvbéli karakterek iránt? Minden éjszaka meghasad egy kicsit a szíved, mikor be kell fejezned az olvasást, és vissza kell tenned a polcra kedvencedet? Egy jó könyv kiolvasása után napokig rágódsz még a befejezésen? Ha válaszod igen, akkor ez most Neked szól.

olvass tovább

Idézetek, amikkel minden könyvimádó azonosulni tud

  • 2019. április 19.

Te is úgy képzeled el a tökéletes délutánt, hogy egy gőzölgő tea mellett felcsapod a kedvenc könyved, és csak akkor pillantasz fel belőle, ha muszáj? Akkor valószínűleg egyet fogsz érteni a következő idézetekkel, amiket híres emberek osztottak meg az olvasás szeretetéről.

olvass tovább

2018 legjobb könyvei

  • 2018. szeptember 30.

Megérkezett a hideg idő. Ilyenkor nincs is nagyon kedvünk kimozdulni, jobban szeretünk egy nagy bögre forró teával, bebújni a meleg ágyba, és elolvasni a kedvenc könyvünket/könyveinket. Az ilyen estékre összegyűjtöttünk nektek 2018 legsikeresebb könyveit. Csemegészés indulhat!

olvass tovább

Egy csésze teával az egészségünkért

  • 2017. február 02.

A forró italokról nem véletlenül ugorhat be mindnyájunknak a tea, így a tél, és a csontig hatoló mínuszok közepette, hiszen egy szívet és lelket, illetve testet melengető italról van szó. Aligha lehet jobb annál, mint a hűvös estéken egy puha takaróval körülölelni magunkat, miközben a kedvenc könyvünket olvassuk, és egy pohár meleg teát szürcsölünk.

olvass tovább

A 25 legeredetibb Harry Potter tetoválás

Potterheadek, jelentkezzetek! Ugye már bennetek is felmerült, hogy megemlékezzetek a kedvenc könyvetekről? Inspirációgyűjtéshez tökéletes az alábbi összeállítás, megkerestük a legeredetibb tetoválásokat pálcáktól, a kastélyon, időnyerőn, és Luna Lovegood szemüvegén át egészen a szarvas patrónusig.

olvass tovább

Veszteségek és sikerek

A kedvenc könyveimet újra és újra elolvasom. Nem határozott céllal teszem, mert szeretem újraolvasni a könyveket, egyszerűen csak gyakran alakul így. Pakolgatok, keresek valamit, beleolvasok ebbe-abba, aztán azt veszem észre, hogy nem tudom letenni a kötetet, s az ágyam mellé teszem, kijelölve a következő, olvasásra váró könyvet, ami egyszer már heverészett az ágyam mellett.

olvass tovább

Mai mosoly: Édes Pite

  • 2013. szeptember 25.

A Kis Herceg az egyik kedvenc könyvem, szerintem mindenkinek felnőtt fejjel is el kellene olvasni. A csillagok imádata a kedvencem benne, és a róka.

olvass tovább