Kulcsszó keresés /


Angyal-evolúció: Az elmúlt húsz esztendő legmeghatározóbb Victoria's Secret angyalai

  • 2015. november 04.

A Victoria's Secret nevű fehérneműmárka nem a világ legjobb fehérneműit gyártja. Nem a legszebbek, még csak nem is a legötletesebb darabokat vonultatja fel évről-évre, mégis valami brutál zseniális a tálalás. A világ legjobb nőivel adják el a kollekcióikat ugyanis, amiket minden év decemberében csodálhat meg a nagyérdemű egy fergeteges show keretében. Mindenki izgatottan várja az angyalok alászállását, és mindenki lélegzetvisszafojtva nézi azt a röpke ideig tartó vonulást, amit a kifutón leművelnek ezek a csodanők. Túl kevés az a néhány perc egy évre... túl kevés belőletek angyalok. Húsz évvel ezelőtt rendezték meg az első VS bemutatót, ezen alkalomból pedig összegyűjtöttük a kedvenc Victoria's Secret modelleket. Lássuk!

olvass tovább

Miss Kloss Extra

  • 2013. szeptember 18.

Fényes modellkarrierje csúcsán, immáron új frizurával dobogtatja meg a szíveket Karlie Kloss, amerikai topmodell. Csodáljátok meg legújabb divatanyagát.

olvass tovább

Gaultier ismét Miss Klossra szavazott

  • 2013. június 19.

Jean Paul a kedvenc nemzetközi divattervezőnk. Úgy gondoljuk, nagyon sokáig nem is kellene taglalnunk ennek miértjét. Zsenialitása kétségbevonhatatlan ebben a szakmában. Múzsája pedig ismét Karlie Kloss, az amerikai manöken-üstökös. Lássuk a kampányt!

olvass tovább

Célpont: MTV Movie Awards

  • 2013. április 17.

Április 14-én kiosztották a híres zenecsatorna Arany Popcorn szobrocskáit az arra érdemeseknek. Az eredmény persze vitatható, hisz a Bosszúállók című film nyert olyan zseniális alkotásokkal szemben, mint az Akadémia által is méltán méltatott Napos oldal, vagy a Django elszabadul. Néhány említésre érdemes belépőt és pillanatképet összegyűjtöttünk nektek. Mazsolázzatok belőlük kedvetekre!

olvass tovább

Brooklyntól Manhattanig veled megyek

  • 2013. április 13.

Louis Vuitton és az ő híres Alma táskája. A divatház a kampánysorozatot Steven Kleinnal készítette el New York, Párizs és Sanghai hídjain. Nem véletlenül kapta tehát a 'Chic on the bridge' nevet. A manökenek közül pedig nem más, mint a modellvilág egyik legragyogóbb csillaga, Karlie Kloss kapott szerepet.

olvass tovább

Egy modell ezer arca - és egyetlen élete

  • 2013. március 28.

Milyen lehet alig huszonegy évesen a világ harmadik legkeresettebb manökenjeként élni? Milyen lehet kipróbálni magunkat szendén, szőkén, démonként, fekete hajjal, vörössel, angyalként, szirénként és amazonként egyaránt? Van egy rossz hírem: mindezekre valószínűleg mi már sosem tudjuk megadni a választ.

olvass tovább

Frufru - avagy a jókislány életre kel

  • 2013. március 25.

Jessica Biel, Beyonce és Emma Stone. Idén is tőlük döglik a légy, de most a frufrujuk miatt. Ugyanis divatba hozták ezt a rég elfeledett, jókislányoknak kitalált vágási technikát. Frufru másképpen, nem csak angyaloknak!

olvass tovább

A nők irányítják majd a Föld nevű bolygót

  • 2013. március 21.

Rohanó világunk gyorsan változik: a technika villámsebességgel fejlődik, a napi betevőnkhöz akár egy perc alatt is hozzájuthatunk a gyorséttermek sűrű hálójának köszönhetően és a felgyorsult mindenséggel együtt a nőideáljaink is éppolyan pörgő ütemben változnak. Az már más kérdés, hogy milyen irányba.

olvass tovább