Kulcsszó keresés /


Hogyan éld meg jól az egyedüllétet?

  • 2020. február 26.

Persze, értem és, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, de ahelyett, hogy megállás nélkül azon sírnánk, hogy nekünk miért nincs párunk, akivel legalább napi egyszer összeveszhetnénk, inkább vegyük figyelembe a következő dolgokat.

olvass tovább

Ez mi volt?! - Az elmúlt hét asztrológiai energiái

Érzelmileg nagyon megterhelő hét áll mögöttünk. Ez a hullámvasút, november 15.-én indult el, amikor is a Nap egyedül kullogott fényszögkapcsolat nélkül, ráadásul a Skorpióban. Az elmúlt héten, tényleg meghaltunk. Az egonk legalábbis biztosan és ez jó volt, szükségszerű. Az égi energiák, sosem sorscsapások, ha tudatosan tudunk velük együtt dolgozni és nem merülünk el az önsajnálatban.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - X. / Hétfő

  • 2012. február 20.

Szerintem nincs abban semmi rosz, ha valaki egyedül él. Mindig örömmel gondolok vissza azokra a periódusokra, amiket életemben párkapcsolat nélkül éltem meg. Te jó Ég! Mennyi időm volt magamra, a barátaimra, mozira, esti sétákra, nagy beszélgetésekre a Duna parton. Mennyi tervet szőtem, mennyi ötletem volt, mennyi mindenbe belevágtam. Megmosolyogtat, hogy szabadidő bőségében vasárnap délelőttönként angolt tanítottam és a megkeresett pénzt gitárórákra és képzőművész szakkörre fordítottam. Gitározni nem tanultam meg, nem rajzolok profi módon sem, de nagyon sok érdekes ismeretségre és új barátokra tettem szert, mindig nagyon boldog szingli voltam.

olvass tovább