Kulcsszó keresés /


Kanye West után The Weeknd is visszaléphet a Coachella fesztiváltól

  • 2022. április 10.

Kanye West lett volna az egyik legnagyobb húzónév a Coachellan, amit két év kihagyás után végre újra megrendeznek Kaliforniában. A rapper azonban pár héttel a fesztivál kezdete előtt visszamondta a szereplést, és pillanatnyilag úgy fest, hogy még nem találták meg a szervezők azt a sztárt, aki helyettesíthetné.

olvass tovább

10 alkalom, amikor North West stílusosabb volt bárkinél

  • 2016. március 25.

Még nem töltötte be a harmadik életévét, de a ruhatára már most többet ér, mint az éves keresetünk. A legmenőbb dizájner darabokban parádézik, és a Balmain ház külön méretben tervezett neki mini kollekciót. Kitalálod ki az? Naná, hogy Kim Kardashian kislánya!

olvass tovább

A hét oximoronja: Klassz ruhák a VMA gáláról

  • 2015. szeptember 02.

A múlt szombati MTV Video Music Awards-on volt ribancozás és ribanckodás, kivillanó mellek, pucsító fenekek, na meg Kanye West bejelentette, hogy indul a 2020-as elnökválasztásokon. A sok szörnyűséges esti belépő között talán egyedül csak a szupermodellek népes csoportja tudott említésre méltó módon felöltözni, de mi azért a többieket is megmutatjuk elrettentő példaként. Jöjjenek a VMA ruhái hét csoportra lebontva: Miley Cyrus, Disney lányok, énekesnők, rapperek, szupermodellek, fiúk és azok, akik semmit sem csinálnak mégis jól élnek...

olvass tovább

Stílusiskola Kim Kardashian módra

  • 2014. július 02.

Kétségkívül az örmény származású bombázó évek óta a bulvársajtó állandó főszereplője. Leginkább a fenekéről és Kanye Westről beszélünk, akivel pár hónapja megszületett első, közös gyerekük, nemrégiben pedig megtartották az évszázad esküvőjét Versailles-ban, és az álomszép Givenchy ruhát sem felejtjük el soha.

olvass tovább

North West és a Paris Fashion Week esete

  • 2013. október 08.

Kevés olyan kisbaba van, akinél biztosak lehetünk benne, hogy a sárga köves út aranytömbökkel lesz kikövezve. Metaforikusan, de többnyire szó szerint is. Beyoncé – Jay-z Blue Ivy Cartere, és Swizz Beatz – Alicia Keys Egypt Deanje mellett a legfiatalabb trónörökös egyértelműen a Kanye West – Kim Kardashian páros North – avagy Nori – West nevű kislánya.

olvass tovább

Sztárok kis fekete Chanel kabátban

  • 2012. március 30.

A Chanel divatház Karl Lagerfelddel az élen, Carine Roitfeld segítségével újraéleszti a klasszikus kis fekete kabátkát, néhány szuper divatfotó, és egy e-kiállítás segítségével.

olvass tovább