Kulcsszó keresés /


Ezzel a kollekcióval tért vissza John Galliano

  • 2015. január 28.

Nos, igen... még mindig ő a kedvenc! A szégyenletes trónfosztás után tavaly végre bejelentették kedvenc divattervezőnk visszatérését, méghozzá a Maison Margiela kreatív igazgatói posztjára. A januári haute couture hetet ezért fokozott figyelemmel várta a divatszakma, és nem kellett senkinek sem csalódnia. Galliano újra képes a ragyogásra. A teljes kollekciót pedig a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

58 érv - miért térhet vissza Galliano?

  • 2014. október 13.

"Alig várom visszatérését , hogy újra olyan divatálmokat hozzon létre, amilyeneket csak ő képes, és kívánom, hogy leljen itt új otthonra" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Renzo Rosso, a Margiela házat felügyelő OTB csoport elnöke John Galliano-t egy sajtóközleményben. Az tény, hogy divattervezők közül a legzseniálisabb tehetség, az is tény, hogy megfizetett busásan a tettéért, mi pedig kiválogattuk nektek 58 ruhakölteményt, amely a mester kezei közül kelt életre. Nézzétek meg galériánkat!

olvass tovább

Isten tervez, ember végez

  • 2013. április 20.

Lehetetlen feladatra vállalkozik az ember, ha azt veszi fejébe, szelektál John Galliano, Dior szentélyében elkövetett munkásságából. Sehogy máshogy nem lehet ezt megtenni, csak úgy, ha végignézi azt a terjedelmes anyagot, amely számos kollekció bemutatóin készült. Az utolsó kollekciótól indulva 2004-ig jutottunk, egészen Egyiptomig, ahol lefagyott a szerverünk. Van olyasvalami a világon, amit teljes képtelenség überelni.

olvass tovább

John Galliano halhatatlan

  • 2013. január 23.

A Dior ház hajdani vezérét lehetetlen a divat emlékezetéből kitörölni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Oscar de la Renta kérte fel ideiglenesen a közös munkára.

olvass tovább

Dior, Párizs, je t'aime

  • 2012. március 05.

Még javában tart a párizsi divathét, ahol a nagy divatházak, és neves tervezők mutatják be a 2012 őszi-téli kollekciójukat. John Galliano-t Bill Gaynet váltotta a Dior tervezői székében, és meg kell, hogy mondjuk, remek munkát végez!

olvass tovább

A Galliano divatház kirúgta Gallianót

  • 2011. április 18.

Nem dolgozhat a jövőben a róla elnevezett márkán sem John Galliano, a Dior divatház antiszemita kijelentései miatt nemrég elbocsátott divattervezője. John Galliano - szintén a Dior vezetése alatt álló - vállalkozásának vezetői úgy döntöttek, megválnak a divattervezőtől - közölte a Women's Wear Daily című portál.

olvass tovább