Kulcsszó keresés /


Top10: stílusos outfit ötletek Jessica Albatól

Jessica Albát a Honey és a Sin City filmeknek köszönhetően ismerte és szerette meg a világ. A gyönyörű színésznő nem csak a vörös szőnyegen szokott kifogástalanul megjelenni, hanem a hétköznapokon is mindig nagyon stílusos, így 36. születésnapja alkalmából tőle hoztunk 10 inspiráló outfit ötletet!

olvass tovább

11 híresség, akikre a megszólalásig hasonlítanak a testvéreik

  • 2017. április 21.

A következő sztárok testvéreit nem láthattuk gyakran a nagy nyilvánosság előtt, néhány kivételtől eltekintve persze, hiszen Angelina Jolie bátyját ismerjük például. A következő testvérpárok egyik fele világsztár. Győződjetek meg róla, milyen elképesztő a hasonlóság a testvérek között:

olvass tovább

Braun termékpáros pároknak

  • 2015. január 16.

Szerkesztőségünk a Braun jóvoltából egy-egy készüléket kapott, nők és férfiak számára, karácsonyi ajándékként. Abban a szerencsében részesülhettem, hogy a férjemmel kipróbálhattuk a termékeket, így ő Sebastian Vettel, én pedig Jessica Alba lehettem reggel a fürdőszobában. Nem is rossz párosítás.

olvass tovább

Az Oscar díj legszebb frizurái

  • 2009. február 23.

A ruhák és ékszerek mellett természetesen a hajkoronák is hatalmas szerepet játszanak az Oscar gálán. Bizonyos tekintetben a hölgyek hajkoronája státuszszimbólum, amin hetekig képesek rágódni, a rendezvény után pedig hetekig csámcsogni, kinek milyen haja volt.

olvass tovább