Kulcsszó keresés /


Énekelj te is az Arénában!

  • 2017. június 29.

Miközben a Hollywood-i zeneszerző, James Newton Howard élete első koncert turnéjára készül, felmerül a kérdés, ki fogja énekelni a híres dalt az Éhezők Viadalából: "A kiválasztott" című film 1. részében elhangzó "The Hanging Tree" című dalt? A filmben Jennifer Lawrence által énekelt altatódal lett a filmsorozat legismertebb slágere, a Billboard Hot 100-as listán pedig egészen a 12. helyig sikerült felmennie. Most pedig itt a lehetőség, hogy Te add elő ezt a dalt egy egész szimfonikus zenekar és egy teljes kórus kíséretével!

olvass tovább

Sztárok, akikről nem is tudtuk, hogy barátok (vagy haverok)

Most nem az olyan világraszóló celeb-barátságokról lesz szó, mint amilyen Matt Damon és Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio és Kate Winsleté, hanem azokról amelyek egészen újkeletűek, nem kürtölték még vele a médiát, vagy csak simán haverkodnak. Gondoltad volna például Jennifer Lawrence-ről, hogy Kris Jenner-rel barizik? Mert mi nem!

olvass tovább

20 alkalom, amikor bebizonyosodott, hogy Jennifer Lawrence valódi ikon

  • 2016. április 30.

Sallangmentes. Önazonos. Tehetséges. A neve nagyon hamar felkerült Hollywood A-listájára, de semmiképp sem túl korán, mert megérdemli a díjakat, amiket eddig bezsebelt, és a karrierje még csak most indult. Jennifer Lawrence valódi példát állít a fiatalok (és az idősebb korosztály) elé, mindenben. Stílusa pedig önmagát igazolja.

olvass tovább

Street style inspirációk Jennifer Lawrencetől

J-Law egyike azon hollywoodi hírességeknek, akik bár dívaként uralják a vörös szőnyeget, az utcán mégis lazán, egyszerűen, de mégis stílusosan öltözködnek. Az alábbi szetteket akár mi is össze tudjuk válogatni a saját szekrényünkből – nem csoda hát, hogy a színésznő kedvenc street style ikonjaink közé tartozik.

olvass tovább

4 tipp az arcformázáshoz

  • 2016. március 08.

Az arc formázására millió technika létezik, viszont kevesen tudják megfelelően használni az ehhez meglévő termékeiket. „Bronzosítóból sosem elég!” – szokták mondani, pedig a jó termék jó helyen való alkalmazása önmagában is csodákra képes. Ennek bemutatására most Jennifer Lawrence-t hívtam segítségül, természetesen szándékosan eltúlozva.

olvass tovább