Kulcsszó keresés /


Spice up your home!: Mennyei illatgyertyák

Az ősz beköszöntével hajlamosabbak vagyunk bekuckózni, és több időd tölteni otthonunk melegében. Ilyenkor egy kicsit mindenki lelassul, hiszen előkerülnek a vastag kötött pulcsik és a pihe – puha takarók, amelyek segítenek abban, hogy igazi, meghitt környezetet varázsoljunk magunknak a hűvös napokra.

olvass tovább

A Black Friday idén sem marad el - Tippjeink, hogy miket érdemes beszerezned!

  • 2020. november 16.

Bár az idei évünk sok szempontból teljesen felfordult, azonban a Black Friday -amelynek köszönhetően kivételes kedvezménnyel szerezhetjük meg a kedvenc termékeinket- természetesen idén sem marad el. Most összegyűjtöttük, hogy melyek azok a dolgok, amelyekkel a környezetünket hangulatosabbá tehetjük, illetve a megjelenésünk is ragyogóvá válhat, miközben a közelgő ünnepekre hangolódunk.

olvass tovább

Hygge – Varázsold ősszel a nyugalom szigetévé az otthonodat

  • 2020. október 13.

Ha nagyon egyszerűen szeretnénk elmagyarázni, hogy mi is az a hygge, akkor talán úgy kerülünk legközelebb az igazsághoz, ha dán életérzésként próbáljuk aposztrofálni. Egy állapot, amely magában foglalja a jóllétet, a nyugalmat, a kényelmet és a boldogságot. Mindezt az otthonunkban is megteremthetjük, mindössze szemléletváltásra és néhány apróságra van szükségünk ehhez.

olvass tovább

5 tipp arra az esetre, ha le akarod venni a párodat a lábáról

  • 2018. április 07.

A tavasz valahogy mindig együtt jár a szerelemmel, hiszen ez a csodálatos és utánozhatatlan érzés ilyenkor szinte benne van a levegőben. Persze, ha már megvan a megfelelő kiszemelt, meg is kell hódítani valahogy, illetve a hosszabb ideje fennálló kapcsolatokat sem árt időnként frissíteni és izgalmasabbá tenni egy-egy romantikus randival. Most 5 olyan tippet hoztunk, amivel biztosan bárkit le fogsz tudni venni a lábáról!

olvass tovább

Kedvenc karácsonyi illatgyertyáink

  • 2015. november 24.

A karácsony az ajtónkon kopogtat, már a főutcák is felöltötték ünnepi gúnyájukat, így itt az ideje, hogy otthonunkba is karácsonyi hangulatot varázsoljunk. Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha gyertyát gyújtunk.

olvass tovább

Ünnepi illatfelhő

  • 2012. december 20.

Karácsonykor ünnepi díszbe öltöztetjük otthonunkat, fenséges fogások kerülnek az asztalra. Gondolsz az ünnepek illatára is?

olvass tovább

Ünnepi illatbonbonok

  • 2011. december 21.

Sokan szavazunk a műfenyőre: környezettudatosságból, kényelmi szempontokból, padlófűtés miatt, de még mindig vannak, akik nem tudják befogadni a műanyag csodát. Az elsődleges indok az az illatok hiánya, mert ugye a tökéletes formájú plasztikfa bizony nem áraszt bódító fenyőillatot. Gond egy szál se, megmutatjuk a megoldást!

olvass tovább

Karácsony a Le Parfum Croisette parfümériában

  • 2010. december 20.

Megérkeztek a Fashion Street-re a 2010-es év luxus ajándékötletei, a híresen gyönyörű, pillangós záródású Annick Goutal Butterfly Bottle díszüvegek, a meseszép Penhaligon's díszdobozok és a Burberry luxus illatgyertyái és szobaillatosítói.

olvass tovább