Kulcsszó keresés /


A Samsung az IKEA-val közösen népszerűsíti a vezeték nélküli töltést

  • 2015. március 05.

A Samsung és az IKEA az eszközcsatlakoztatás új korszakába kalauzol minket azzal, hogy a Wireless Power Consortium (WPC) nevű iparági szövetséggel együttműködve forradalmi, és mégis az IKEA praktikumát ötvöző mobil töltési lehetőséget kínál. A Samsung újonnan bemutatott készülékei a Galaxy S6 és az S6 edge a világon először kínálnak olyan beépített vezeték nélküli töltési technológiát, amely legkülönbözőbb töltőállomásokkal is kompatibilis. Az új Samsung okostelefonoknak, valamint az IKEA vezeték nélküli töltésre alkalmas bútorcsaládjának köszönhetően a felhasználók a közeljövőben egy kábelektől és konnektoroktól mentes otthonban találhatják magukat.

olvass tovább

Veszekedés a gyerek miatt

Abban az edényben melegítettem meg a töltött káposztát, aminek többszöri kérésem ellenére sem voltál hajlandó felszerelni a nyelét. Az Ikeában vettük, és tudtad jól, hogy egy nyamvadt csavart nem bírok becsavarni.

olvass tovább

Ízlések és pofonok

  • 2013. augusztus 11.

Pár héttel ezelőtt elhoztam egy bútort az IKEA FYND részlegéről. Ez elsőre nem hangzik túl izgalmasan, viszont, ha azt mondom, hogy a küldetés szerint egy kis DIY is játszik a dologban, az minden bizonnyal már felcsigáz Titeket.

olvass tovább

Könyvespolcok másképp

  • 2013. augusztus 05.

Amikor kitaláltuk, hogy egy fedél alá költözünk, sokat törtük a fejünket a könyvek elhelyezésén. Borostás Úr ugyanis imád olvasni, és a jobbnál jobb könyveit nem akartuk dobozban, vagy a szekrény mélyén tárolni. Viszont könyvszekrényre meg sajnáltuk a pénzt, még az olcsó Ikeásra is. Ezért mást találtunk ki!

olvass tovább

Ikea kicsit másképp

  • 2012. május 06.

A világ majdnem minden csücskében jelen van a sárga-kék svéd lakberendezési áruház. Egy kreatív és lelkes lány nagyot gondolt, és "meghekkelte" a bútoraikat.

olvass tovább