Kulcsszó keresés /


Home decor: Lakberendezési ötletek fehér színnel

  • 2020. január 20.

A fehér a letisztultság jelképe is. Így amikor otthonunkról van szó kifejezetten jó választásnak bizonyul, ha fehér színből igyekszünk berendezési tárgyainkat megválasztani. Ami szintén a fehér szín mellett szól, az egyértelműen a tértágító hatás. Tehát, ha kis lakásban élsz, mindenképpen érdemes ezt a színt választanod.

olvass tovább

Home decor: Álom otthonok téli hangulatban

  • 2019. november 20.

A most következő galériában olyan otthonokat mutatunk be Nektek, melyek mind egytől egyig megtestesítik a téli álomotthont számunkra. Nézzétek meg őket, és gondolatban képzeljétek el, ahogyan forró kakaót szürcsölgetve élvezitek a karácsonyt ezekben a csodálatos lakásokban.

olvass tovább

Trend : A pasztell és a szürke meséje

  • 2013. október 28.

Hogy megszabaduljunk a kislányos pasztell sztereotípiáktól, 2013-14-ben a tervezők bepiszkolták egy kis szürkével. Sok esetben a babás, cuki szín maradt, de került mellé bátran a szürkékből. Az sem ritka, hogy egy adag feketével sötétebb kiadását láthatjuk a megszokott világos tónusnak. A divatos neon színek felett tehát kezdik átvenni az uralmat a tört színek alkalmazásai. De izgalmas hangulatokat hozhatunk létre a kettő társításával.

olvass tovább

Peakston - Egy magyar sikertörténet

  • 2012. április 05.

Sikeres, 100%-ban magyar vállalkozás, melynek élén egy hölgy és egy úr áll – büszkén, hiszen a sikerért jócskán megdolgoztak. Dunavarsányban jártunk a Peakston központjában, ahol megannyi érdekes és értékes információval gazdagodtunk az építőipari segédanyagokat illetően, sőt, egy ritkaságszámba menő szín-scanner technológiát is megismerhettünk. Ellinas Andrea, a cég tulajdonosa és Rokszin Attila ügyvezető mesélt nekünk a vállalatról, az újdonságokról, a modern anyagok térhódításáról.

olvass tovább

Hódítanak a lakberendezési dekorációs festmények

  • 2009. október 28.

Vajon mi hiányzik még a lakásomból? - kérdezik gyakorta az újdonsült lakástulajdonosok, mert a bútorok és háztartási gépek megvásárlása után is valahogy idegennek, hidegnek érzik a környezetüket. Egy képek, festmények nélküli otthon valóban olyan egy kicsit, mintha egy laboratóriumban járnánk, amelyhez nem köt bennünket valójában semmi, hisz éppen csak egy valami hiányzik belőle, az élet.

olvass tovább

Armani római lakásokat tervez

  • 2009. augusztus 10.

Giorgio Armani divattervező nemrég Párizsban mutatta be legújabb, Armani Prive nevű kollekcióját, de az olasz tervező szokás szerint egyszerre több vasat tart a tűzben. Az általa működtetett Armani/Casa leányvállalat a Cavour220 terv keretében római luxuslakások belső tereit fogja megtervezni.

olvass tovább

Caleido: több mint radiátor

  • 2009. július 02.

Az olaszok igazán tudják, hogy mi a formatervezés! Ezt tapasztaljuk, amikor az általuk tervezett ruhákban, vagy autókban gyönyörködünk. Az olasz fürdőszobai termékekkel ugyanez a helyzet. De hogyan lehet egy radiátor igazán különleges?

olvass tovább

A Skybar tárolórendszer

  • 2008. október 20.

A borszakértők folyamatosan új formákkal rukkolnak elő, a régimódi puritántól az élenjáró trendekig. A most bemutatandó bortároló-rendszer mindenképpen az utóbbiak körét bővíti.

olvass tovább

A szerelem matraca

  • 2008. október 20.

Kicsit úgy vagyunk vele, mint a jól ismert csokimárkával. Randa, de finom. Ez a matrac sem a stílusosságával fog hódítani, hanem bizony a funkcionalitásával. Hiszen ki ne ismerné az elzsibbadt kéz érzését, miután a párunk alá dugjuk kezünket...

olvass tovább