Kulcsszó keresés /


Amikor az elménk az ellenségünk

Két fajta típusú ember létezik. Aki azt mondja, „meg tudom csinálni” és az, aki azt mondja, „Nem tudom megcsinálni.” Mindkettőjüknek igaza lesz. Az ember pontosan arra képes, amit elhisz magáról. Ha bizonyos gondolatok, hiedelmek, berögződésként a részünké váltak, akkor hogyan tudjuk az elménket magunk mellé állítani? Átírhatjuk a saját kezűleg felépített mentális korlátainkat? És hogyan tudjuk kioldani a tudatalatti elménkben őrzött sérüléseinket? Figyelem, elmetágító írás következik.

olvass tovább

'Nem kellek senkinek', 'Kevés vagyok' - Félre az ártó hiedelmekkel

A belső világunk olyan, mint egy virágoskert. Vannak benne szép, tündöklő virágok, és vannak benne gyomnövények is. Utóbbiak elszívják az éltető tápanyagokat a virágoktól. Ha sokáig nem gondozzuk a belső világunkat, akkor a gyomnövények elszaporodhatnak, átvehetik az uralmat, és egy idő után talán már nem is látszódnak tőlük a lelkünk szépségei.

olvass tovább

Erős nő vs. Erősködő nő

Naponta kapom a kérdést, hogy vajon mi számít minek? Naponta olvasok cikkeket, ahol a szenvedő nő az "erős nő, mert ő ezt is kibírja" (ez csak egy driver, egy coach tud Neked segíteni), és naponta olvasok olyat is, hogy "miért nem kell az erős nő senkinek" (ezek pedig szégyelljék magukat, amiért arra használják a tollat, hogy hiedelmeket ültetnek el emberek fejében).

olvass tovább

3 jel, hogy még nem váltál le a szüleidről

Sokan fordulnak hozzám párkapcsolati elakadásokkal – főleg pártalálási nehézségekkel -, és azzal, ha nehezen jön össze a baba. Van, akinél ez a két téma egyszerre jelenik meg az életében: szeretne saját családot, de még a párját sem találta meg. Amint egy kicsit mélyebbre ásunk, gyakran találjuk a háttérben azt, hogy az illető még nem tudott érzelmileg leválni a szüleiről. Amíg ez nem történik meg, nehézséget jelenthet egy párkapcsolatban elköteleződni, és saját családot alapítani. Összegyűjtöttem a leggyakoribb jeleket, és a mögöttük rejlő hiedelmeket.

olvass tovább

5 mítosz, amit a kapcsolatokról hiszünk

Az emberi lény része a kapcsolódás. Tágabb értelemben nézve is, nem csak mi, emberi lények kapcsolódunk, az állatok, a növények, sőt még az élettelennek hitt tárgyak is kapcsolódnak egymással. Mindenki mindenkivel és mindennel kapcsolódik ezen a földön. A romantikus kapcsolatok meghatározóan fontos szerepet töltenek be az életünkben. Hozzátartoznak a szociális és érzelmi igényeinkhez, mondhatni, lét szükségleteinkhez. Mind ezek mellett, az egyik legjobb segítője az önismeretünknek.

olvass tovább

A zsírégető tabletták mítosza

  • 2018. május 24.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89