Kulcsszó keresés /


Ha nincs szex…

  • 2024. május 12.

Csinos, fiatal páciensem meséli: amikor a nőgyógyászának pironkodva bevallotta, hogy a férje nem nagyon akar vele szeretkezni – márpedig ugye a nőknek szokott „fájni a feje”… – az orvos fejcsóválva vágta rá, hogy „Hölgyem, az már egy nagyon régi történet!”

olvass tovább

Hevesi Krisztina: A szerelem bölcsője

  • 2018. április 08.

Hűtlenség gén nincs. Mi, emberek, nagyjából hasonló evolúciós örökséggel rendelkezünk a párkapcsolati kötődés képessége, és a partnerhez való ragaszkodás terén. Azonban, hogy milyenné is válunk valójában, az már több fejlődési lépcsőfok, s nagyrészt a családunkban szerzett tapasztalatok és impulzusok függvénye.

olvass tovább

Hevesi Krisztina: SzerelMESE

  • 2016. augusztus 20.

Férfiaknak az átlagnál csinosabb nők fényképeit mutatták meg nagy számban egy kísérlet során, s a kutatók azt a szignifikáns eredményt kapták, hogy a képnézegetést követően a férfiak 1.) saját barátnőjüket sokkal kevésbé értékelték vonzónak és szexisnek, 2.) kevésbé érezték magukat szerelmesnek belé, viszont 3.) sokkalta pechesebbnek tartották magukat amiatt, hogy csak adott külsejű barátnő jutott nekik. A szerelem szintje, érzése tehát manipulálható…

olvass tovább

Szextitkok: sóhajtások és sikolyok

  • 2016. július 29.

Az éjszakai merevedés a férfiembert egy éjszaka alatt többször is eléri, sőt, az úgynevezett „nedves álmok” során az orgazmus is bekövetkezik. Az agy és a fantázia tehát különösebb fizikai ingerlés nélkül is képes örömélményhez juttatni az önfeledten szendergőt.

olvass tovább

A szerelmed forró – vagy csupán a nyár?

  • 2016. június 28.

Nyáron a bőr-szövet arány kellemesen eltolódik a testfelszín erőteljesebb láthatóvá tétele, azaz a nagyobb bőrfelület irányába. Úgy is mondhatnánk, hogy jobban levetkőzünk. Erotikus érdeklődésünket és érzékszerveinket pedig ez a tény korántsem hagyja hidegen…

olvass tovább