Kulcsszó keresés /


5 dolog, amit nem tudtál a kutyádról

  • 2021. január 14.

A kutyás gazdik tudják miről van szó, amikor azt hallják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. A gazdik családtagként kezelik a kutyájukat és a kutyatartásnak rengeteg jótékony hatása is van az mellett, hogy a lelket bearanyozza.

olvass tovább

4 egyszerű módszer a macskád megnyugtatására

  • 2021. január 10.

Szőrös kis barátainknál a szorongás számos formában jelentkezik. Bizonyos események, zajok vagy akár a környezet változása is okozhatja. Sajnos az is előfordul, hogy a szorongásuk hátterében egészségügyi probléma áll. Azonban, ha ezt megfelelően kizárták, akkor érdemes elolvasnod ezt a 4 egyszerű módszert, amivel teljes nyugalmat biztosíthatsz a cicád számára.

olvass tovább

7 érv kutya vagy cica tartása mellett

Sok ember tart háziállatot, ki kicsiket, mások nagyokat. Van olyan, aki kutyás és van olyan, aki macskás. Van akinek csak egy van és van olyan is, akinek több. De van egy jó hírünk, bármi is a szereteted cél-élőlénye, rengeteg jótékony hatással van életedre, ebből emelünk ki néhányat, hogy miért jó, ha kutyusod vagy cicád van.

olvass tovább

Most csincsillákért harcolt Kiss Norbert

  • 2019. augusztus 06.

Hazánk kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőjéről köztudott, hogy szívén viseli a háziállatok sorsát. Macskaárvaházzal már korábban is foglalkozott, legutóbb viszont egy csincsillatelepnél tüntetett az állatok jogaiért.

olvass tovább

A boldog állatokért

Egy háziállat jó hatással van ránk, emberekre, kicsikre és nagyokra egyaránt. Nem hiába hívják a kutyát az ember legjobb barátjának, és én sem ok nélkül sietek haza izgatottan, várva, hogy újra láthassam kedvencemet. Nem titkolt szándékunk, hogy írásunkkal felhívjuk a figyelmet az állatvédelemre.

olvass tovább

Képek, amelyek bizonyítják, hogy minden gyereknek szüksége van egy háziállatra

  • 2016. január 18.

Nincs is annál szuperebb ajándék, amikor a fa alatt egy igazi kis barát vár Rád, akivel együtt játszhatsz, és együtt nőhetsz fel! Mindig meghatódva néztem azokat a videókat, amikor az ajándékos doboz egyszer csak megmozdul, és kibújik belőle egy kiskutyus, de a gyerekek valószínűleg az év bármely szakaszában örülnének egy kisállatnak, nem csak karácsonykor! Ezért kedves szülők, ha az ünnepek alatt elszalasztottátok a lehetőséget, mert nem voltatok benne biztosak, hogy jót tenne-e a gyerkőcnek egy új kedvenc, akkor itt a bizonyíték, hogy minden kicsinek szüksége van egy négylábú tesóra!

olvass tovább