Kulcsszó keresés /


8 ok, amiért szeretjük a gyömbért

  • 2017. december 18.

Gyógyhatását tekintve orvosságként világszerte az egyik legrégebben használt növény. A hagyományos indiai ájurvédikus orvoslás szerint a gyömbér nem csak a testet, hanem a lelket is erősíti.

olvass tovább

Az öt legolcsóbb antioxidáns

  • 2016. július 08.

Nem kell méregdrága pirulát venned, a házi praktikák lehetősége végtelen. Ha lappang benned valami, érdemes felturbózni szervezeted a spájzban található mindennapi „csodaszerekkel”.

olvass tovább

Nagyanyáink időtálló házi praktikái

Nagymamánkkal töltött lopott időkben olyan háztartási tippekkel gazdagodhatunk, amelyek nemcsak természetesek és környezetkímélők, de gyors és valós segítséget nyújthatnak a mindennapokban. Ha eddig szemet is hunytál az alternatív házi praktikák felett, íme pár egyszerű tanács, melyeket jobb ha fontolóra veszel.

olvass tovább

Házi praktika: hajpakolások a konyhából

  • 2012. március 25.

Nem feltétlenül az a hajpakolás a legjobb, amiben a legtöbb kiolvashatatlan nevű összetevőt találod. Már a bolti és professzionális hajápolók megjelenése előtt is ápolták valahogy a hajukat nagyanyáink. Utánajártunk, hogy mivel.

olvass tovább

Az otthoni ránctalanító praktikákkal állítsd meg az időt!

  • 2011. augusztus 10.

Az évek során a bőr veszít rugalmasságából, s ennek hatására jelennek meg a ráncok, amelyek először a szemek és a száj környékén bukkannak fel. Nincs nő, aki az első ráncoktól kezdve ne vágyna arra, hogy visszakapja sima, bársonyos bőrét. Íme néhány tipp az otthoni szépítkezéshez!

olvass tovább