Kulcsszó keresés /


Minden nőnek való az anyaság?

  • 2020. május 06.

Van az a bizonyos kor a nők életében, amikor furcsamód mindenhonnan azt hallod, hogy "ketyeg a biológiai órád". Persze a legtöbben puszta jó szándékkal teszik ezt a megjegyzést, azonban valahogy mégis sokszor fojtogató érzés fogja el a nőket, ennek a mondatnak a hallatán.

olvass tovább

Férfiszempont: Szakítás után gyász vagy öröm?

Amikor megromlik a párkapcsolat, és az egyik vagy másik fél csupán járulékos elemmé válik a házasságban, olykor még párszor próbálkozást színlelnek a felek. Jobb esetben egy rossz vacsora a remélt mentőöv, rosszabb esetben sajnos a gyerekvállalás. Ebben az esetben még ha együtt is maradnak, az csupán a gyerekért létező egység fenntartása, és nem a két felnőtt közti formába öntött boldogság.

olvass tovább

Dolgok, melyeket meg kell tenned házasság és gyerekvállalás előtt

  • 2019. december 17.

Azt azért szögezzük le az elején, hogy a családtervezés mindig komoly felelősséget von maga után. Annak ellenére, hogy az egyik legcsodálatosabb dolog az életben, mégis érdemes előtte még megtenni olyan dolgokat, melyek később a prioritási sorrendben hátrébb fognak kerülni. Mindezt azért, hogy véletlenül se érezd azt, hogy valami kimaradt.

olvass tovább

Nem a te embered

Sok minden összeköti ma az embereket. A pénz. A közös kiszolgáltatottság. A félelem, hogy nem találunk mást. Az elképzelés, hogy nem kell nekünk más. Hogy nem érdemlünk mást, csakis a legjobbat, azt meg már megszereztük. Erőlködünk a közös jövő létrehozásán, a családalapításon, de csakazértse megy.

olvass tovább

Engem kihasználtak!

A női leleményesség nem ismer határokat. Főleg, ha számára fontos dolgokról van szó. Bevet mindent, amit csak módjában áll bevetni a cél érdekében. Nem riad vissza semmitől, még olyasmitől sem, amit elsőre furcsának találunk, mert nem épp mindennapi megoldása a gyerekvállalásnak.

olvass tovább