Kulcsszó keresés /


Az álomfogó legendája

Úgy gondolják, hogy az indián álomfogó eredete az Ojibwa Chippewa törzsből származik. az észak-amerikai indián kultúrában kézzel készült mágikus tárgy. Alapja egy fűzfából készült karika képezi, amelyre laza hálót szőnek. Ezt díszítik személyes és további mágikus kiegészítőkkel, például madártollakkal vagy gyöngyökkel. Az álomfogó mintái hasonlóak ahhoz, ahogyan ezek az indiánok kötözték a hótalpat a hócipőikre.

olvass tovább

A Gyöngyök Reneszánsza

  • 2017. július 21.

Hála a NETFLIX televíziós csatornának, mely 2016-ban visszahozta sorozatai közé a királyi családot. (The Crown) Eme ékszerek rég elfeledett új korszakukat élik. A gyöngyök melyek mindig a régi kor szellemiségét idézték, mai tervezők által újragondolt alakot és kezeik között újra dizájnolt formákat öltenek.

olvass tovább

Gyöngy ékszerek

  • 2017. június 16.

A Misaki márka gyöngyös ékszerkínálata elegánsan és figyelemfelhívóan kiemeli az igazgyöngyök időtlen szépségét. A tenyésztett gyöngyöt – mely az antikvitás kora óta egy előkelő és szimbolikus anyag – keltik életre finom és részletes dizájnjaikkal. Az különböző színek és eltérő fényesség a gyöngyök eredetéhez kötődik.

olvass tovább

Rejtélyes igazgyöngyök

  • 2017. február 15.

A MISAKI a rejtélyes igazgyöngyöt helyezi a középpontba, melynek szépségét és tökéletességét hatalmas sikerrel ötvözték eredeti és kortárs tervezéssel. A márka az igazgyöngy modern és kreatív értelmezését kínálja, egymás mellé helyezve a tiszta vonalakat és a felső kategóriás anyagok választékát.

olvass tovább

Valódi gyöngyszemek

  • 2014. november 16.

A Majorica gyöngyöket Manacor-ban gyártják Majorca északi részén. Egy Majorica ékszer generációk tudása és több mint 120 év tapasztalata teszi igazán különlegessé. a Majorica kollekciója több mint 800 fajta ékszerből áll, a leg alapabb modelltől a leginnovatívabb designiig, de mindig középpontban a gyöngy-el. A folyamatos változás és megújulás a márka lételeme ezért is mutat be minden évben 4 új kollekciót.

olvass tovább

20 csodás csillogó ruha az ünnepekre

  • 2013. december 15.

Kevés olyan alkalom van egy évben a születésnapunkon kívül, amikor táncolhat rajtunk a fény. Céges karácsony, családi kör, szilveszteri buli, vagy évzárás, bátran válasszunk flittereket, gyöngyöket, aranyat, vagy ezüstöt. Nem alkat vagy életkorfüggő, mindenkinek jól áll!

olvass tovább

A világ egyik legnagyobb gyöngye vár új gazdára

  • 2011. március 30.

A világ egyik legnagyobb sósvízi gyöngyét kínálja dubaji ékszerárverésén a Christie's aukciósház, amely az emirátusok gyöngyhalászó múltja előtt tiszteleg az április 20-i licittel. A Christie's gyöngyök, gyémántok, drágakövek és arany ékszerek széles választékával várja az érdeklődőket.

olvass tovább

Louis Vuitton ékszerek 2011 tavasz/nyár

  • 2011. február 07.

A Louis Vuitton játékos, egyedülálló szellemiségét mutatta meg a 2011-es tavaszi/nyári Art Deco stílusú, a ’60-as évek színvilágát idéző divatékszer kollekciójával. A kollekció négy vonalból áll -Damier Perle, Eye Candy, Cosmopolitan és Cocktail Tropical-, melyek a trendformáló technikai innovációnak köszönhetően tökéletes kombinációi az anyagoknak (akrilberakású díszítések, látványos üvegelemek, Damier Perle gyöngyök), a színek és formák vidám és fantáziadús ötvözése.

olvass tovább