Kulcsszó keresés /


Less be a Cannes-i Filmfesztivál éjszakáiba!

  • 2016. május 19.

Pezsgő éjszakai élet, hírességek, pompa, szép nők, tehetséges színészek, körülbelül ez most a francia riviéra éjjeleinek egyenletének képlete. Lapozd át, hogyan mulatnak a 2016-os cannes-i filmfesztivál alatt a sztárok.

olvass tovább

Lacroix és a Designers Guild közös kollekciója

  • 2014. március 06.

A két korábbi, hatalmas sikert aratott Christian Lacroix Maison kollekció után újabb sorozattal jelentkezett a Designers Guild. A népszerű márka és a divatház összefogásából újra különleges darabok születtek, melyeket ezúttal a francia Riviéra ihletett.

olvass tovább

Luxusra vágyva

  • 2011. július 06.

A francia Rivierát akarják megvalósítani Horvátországban. Szállodák sorát húznák fel Dubrovnik közelében. 5 év múlva már nem kellene Monacóig utazni, ha valaki luxust szeretne látni.

olvass tovább

St. Tropez, az Azúr part ékköve

  • 2010. május 19.

St. Tropez a Földközi-tenger partvidékének egyik kultikus helye, így olyan városokkal említhető egy lapon, mint Velence, Nápoly, Isztambul, Tunisz, Marseille, Barcelona, vagy akár Monte Carlo. A francia Riviéra egyik ékköve, a világ egyik legromantikusabb városa, St. Tropez, Brigitte Bardot városa következik.

olvass tovább

Franciaország - Hotel du Castellet

  • 2009. március 12.

A Hotel du Castellet Provence szívében, a francia Riviéra mellett, attól pár percnyi autózásra, gyönyörű környezetben várja vendégeit. Ha Ön még mindig Peter Mayle lázban ég, akkor mindenképpen ajánljuk ezt az exkluzív szállodát.

olvass tovább