Kulcsszó keresés /


KÜLÖNLEGES HAZAI MŰVÉSZETI PROJEKT FŐSZEREPLŐJE VOLT A VADONATÚJ TOYOTA PROACE CITY VERSO

  • 2020. május 04.

A Marie Claire magazin idén is meghirdette immáron hagyományosnak tekinthető tematikus fotópályázatát, amelynek témája ezúttal a “Tágítsd ki a teret!” felhívás volt. Az idei pályázat főtámogatója a Toyota volt, amelynek vadonatúj modellje, a napokban márkakereskedésekbe érkező, a nagycsaládos autóvásárlási program egyik nagy favoritjának Toyota Proace City Verso önmagában is felel a felhívásban megfogalmazottakra. Éppen ezért a Toyota felkérte az elismert fotóművészt, Radisics Milánt, hogy versenyen kívül készítsen egy az erre a tematikára felelő egyedi fotósorozatot a modellről.

olvass tovább

Amerika igazi arca - 10 bámulatos fotó az USA-ról nyári diákmunkások szemszögéből

  • 2019. október 18.

New York felhőkarcolói, a Hollywood felirat, pálmafás tengerpartok, a Golden Gate híd... Hosszan sorolhatnánk, hogy mennyi varázslatos látnivaló van az USA-ban, melyeket érdemes megnézni. Most összegyűjtöttünk 10 különleges fotót, melyet a Camp Leaders nyári amerikai diákmunkáján résztvevő fiatalok lőttek tavalyi útjukon s küldtek be a cég által minden évben megrendezett fotópályázatra. Következzen 10 mesés kép arról, hogy milyen egy nyarat az államokban tölteni!

olvass tovább

15 lélegzetelállító versenyfotó

  • 2015. március 30.

Mint minden évben, a Smithsonian Magazin idén is megrendezte szokásos évi fotópályázatát. A smithsonian.com oldalán jelenleg a 2014-es év gyümölcsei láthatók Élővilág, Utazás, Emberek, Americana, Alternatív Képek és Mobil kategóriákban. Mind más-más szeletét mutatja be világunknak. A magazin már 12. éve rendezi meg a versenyt, ahova idén összesen 26.000 fotót küldtek be a pályázatra, a világ 93 országából. A nyerteseknek rendezett díjátadót most március 31-én tartják meg, ahol a közönség által legjobbnak tartott fényképeket is díjazzák. Ezekből szemezgetünk most.

olvass tovább

Nincsen számukra hely

  • 2014. április 18.

A Magyar Református Szeretetszolgálat által meghirdetett "Nincsen számukra hely" című fotópályázaton tizenkilenc pályaművet díjaztak. A fotósok a mélyszegénységet akarták megörökíteni, úgy hisszük, ez sikerült is nekik. Megrendítő képsorozat következik:

olvass tovább

Ott VOLT-unk!

  • 2013. július 09.

Az év eleji fotópályázatunkon figyeltünk fel két szimpatikus fiatalember ötletes videójára, amivel igazán kíváncsivá tettek bennünket. Nem is tehettünk mást, mint hogy felkérjük őket, készítsenek egy képes élménybeszámolót a VOLT fesztiválról. Az idei VOLT fesztivál kicsit más szemmel.

olvass tovább

A nagymamára költi nyereményét

  • 2013. május 23.

Nemrég zárult anyák napi fotópályázatunk győztesei már meg is kapták a nyereményeiket. Néhányuknak személyesen tudtuk átadni az ajándékokat, így volt alkalmunk kicsit megismerni őket és fényképük történetét.

olvass tovább