Kulcsszó keresés /


8 ok, amiért szeretjük a fahéjat

  • 2019. szeptember 11.

A fahéj igen népszerű fűszer, legtöbben az almás pite, a kávé vagy forró csoki ízesítéséhez használják, pedig ennél sokoldalúbb fűszer, és az egészségre gyakorolt hatása miatt különösen ajánlott a rendszeresen fogyasztása. Persze nem kell minden étkezésünkbe beleerőltetni, és erőszakosan rászórni a tojásrántottára is, de érdemes szemmagasságban tartani a polcon.

olvass tovább

10 különleges forró csoki

  • 2017. december 27.

Szeretjük a különleges dolgokat, ez a forró csokival sincs másképp, ezért összegyűjtöttünk nektek pár receptet, amivel meglephetitek saját magatokat, a kedveseteket vagy a barátnőiteket.

olvass tovább

3+1 szuper tipp, hogyan éld túl bomba alakkal a karácsonyt

  • 2017. december 21.

Ha a különböző karácsonyi partiknak vagy a barátnőkkel való uccsó idei sütizésnek/forró csokizásnak/forralt borozásnak hála immár idejekorán cukorsokkot kaptál, és már a füleden folyik ki a sok mézeskalács fűszerkeverék, amit kvázi ipari mennyiségben dönthettél magadba az elmúlt egy hónapban, akkor itt az ideje megálljt parancsolni a tombolásnak!

olvass tovább

Szürke november

  • 2017. november 19.

A november nem a kedvenc hónapom, mert túl szürke, és nem szeretem a szürkét. Persze ruhában más, hisz néha jól jön elbújni a szürke mögé és kisegérként cincogni benne, vagy kiegésztítőként használni egy erőteljesebb szín mellett.

olvass tovább

Mályvacukor krém

  • 2016. október 08.

Lassan épp itt van az ideje a forró csoki szezonnak, amit mi mással ízesítenénk, mint mályvacukorral. Hoztunk nektek egy csodás mályvacukor krém receptet, amit felhasználhattok forró csokiba, pitékbe, különböző sütikbe, vagy akár magában is ehetitek.

olvass tovább

7 lépés, amivel 30 nap alatt lapos hasad lehet

  • 2016. május 28.

Közeleg a strandszezon és úgy érzed nem vagy tökéletes formában? Talán úszógumi van a hasadon a sok forró csokitól? Akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis most összegyűjtöttük a legjobb tippeket, amikkel 30 nap alatt lapos hasat varázsolhatsz magadnak!

olvass tovább

Miért egészséges a forró csoki?

  • 2016. január 10.

A forró csoki a tél legkedveltebb itala, és amellett, hogy isteni finom, átmelegít, még egészséges is. A csokoládé tele van antioxidánssal, melynek köszönhetően segít megelőzni a különféle szívelégtelenségeket, vagy az időskori makuláris degenerációt. Meggátolja a korai öregedést, és még a rák kialakulása ellen is hatékonyan veszi fel a harcot, hiszen segíti a szabadgyökök leküzdését a szervezetben. Akár hiszed, akár nem, egy bögre forró csoki, még egészségesebb is lehet, mint néhány kocka étcsoki magában.

olvass tovább

Mai mosoly: expressz ír kenyér

  • 2013. október 15.

Imádom a friss, forró kenyeret. Imádom, ha nem kell órákig keleszteni, dagasztani, vagy a kovászra várni napokat, heteket.Ez a kenyér ilyen.Imádom, ha a frissen sült kenyér illata belengi a lakást úgy, hogy mindeközben forró csokit kortyolgatok a kanapén ülve és nézem a csodálatos tájat.

olvass tovább

Amit a gyerek is élvezni fog: Csokoládé Múzeum

  • 2011. november 05.

Marcipángolyót mártani a csokoládé szökőkútból bugyogó csokoládéba, krémes forró csokit kanalazgatni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni, szívet melengető, édes érzés. A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a másfél órás program során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni az egyes csokifajtákat, sőt, a gyártásukat is kipróbálhatják a ház vendégei.

olvass tovább