Kulcsszó keresés /


5 érv a műfenyő mellett

A karácsony elképzelhetetlen karácsonyfa nélkül, sokan nehezen hozzák meg ezt a döntést, hogy a fa kivágott legyen vagy egy műfenyő. A fa az ünnep díszeinek ékét jelenti, az ajándékozásban központi szerepet foglal el és a lakásunkban is marad egészen vízkeresztig. Most a műfenyő vétele mellett sorolunk fel neked öt érvet.

olvass tovább

Ünnepi sminkinspirációk

  • 2016. december 09.

A város már rég felöltötte karácsonyi hacukáját, a feldíszített fenyőfák, a jól ismert karácsonyi dalok, a fények és az illatok mind erről árulkodnak. A nagy rohanás és készülődés közepette, épp itt az ideje, hogy magaddal is foglalkozz, és rászánj öt percet arra, hogy végiglapozd alábbi gyűjteményünket, amely némi sminkinspirációt nyújt a karácsonyi összejövetelekre.

olvass tovább

Top 7: A legmeghatóbb karácsonyi reklámfilmek

Egy hónap sincs vissza és újra elérkezik mindenki kedvenc ünnepe, a karácsony. Hogy hangulatba lendülj az ajándékvásárláshoz, mézeskalácskészítéshez, fenyőfavásárláshoz és a többi, összegyűjtöttük az elmúlt évek legjobb karácsonyi kisfilmjeit. Meghatódni ér!

olvass tovább

Téli esküvő egy fenyőfarmon

  • 2015. december 27.

Egy fiatal pár ismerkedésük kezdetén egy fenyőfát ültetett közösen. Azóta, minden évben kilátogatnak amolyan hagyományszerűen a fenyőfarmra. Ahol idén, 15 év után összekötötték életüket. A képekről sugárzik a boldogságuk.

olvass tovább

Heti üzenet - A kapcsolatok hálójában

Rohamléptekkel közeledve az ünnepek felé, az adventi időszak beköszöntével úgy gondoltuk, érdemes számot vetnünk, és emberi kapcsolatainknak szentelni egy hetet, amikor még nem szaladgálunk idegbeteg módjára az ajándékok, a fenyőfa és a karácsonyi menü hozzávalói után.

olvass tovább

Ilyenek vagytok: november szülöttei

  • 2014. december 01.

Bár már fél lábbal a decemberben járunk, akarva akaratlanul több méteres díszített fenyőfákba botlunk és a karácsonyi muzsikák már most unalmasak a plázákban, de még egy picit a novembernél maradva, a Szent András havának szülötteinek legjellemzőbb tulajdonságait szedtük egy csokorba.

olvass tovább

Alternatív karácsonyfák

  • 2013. december 20.

Nálam évek óta nincs valódi fenyőfa karácsonykor. A fenyő illat hiányzik, de illóolajjal pótolom. Ha te is véded a természetet, vagy valami újra vágysz, készítsd magad a karácsonyfát! Barátaid és családod is el lesznek ragadtatva kreatív és környezettudatos oldaladtól!

olvass tovább