Kulcsszó keresés /


Megújult a Hotel Panoráma Noszvajon

  • 2019. április 18.

Eger környékének egykori legendás szállodája újult meg és kapott a mai kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokat. A noszvaji Panoráma Hotel teljes körű felújítása során nemcsak modern wellnessrészleg, de gyermeksószoba, kortárs képzőművészeti galéria is létesült. A szálloda fontos szerepet tölthet be abban, hogy minőségi módon kiszolgálja azokat a turistákat, akik évszakról évszakra – a Balaton és Budapest mellett – a legnagyobb számban Egert választják úti célul.

olvass tovább

Tragédia és összefogás - Egész éjjel lángolt a párizsi Notre-Dame

  • 2019. április 16.

Párizs egyik szimbóluma, a Notre-Dame április 15-én kora este kapott lángra, a tűz a világhírű épület felső részében pusztított. A tragikus események következtében a teljes tetőszerkezet odaveszett, összeomlott a felújítás alatt álló katedrális kúp alakú tornya, a huszártorony. A tüzet hajnalra sikerült eloltani, és akkorra már a tűzoltóság is megerősítette, hogy a gótikus székesegyház megmenekült a teljes pusztulástól.

olvass tovább

Költözöl? 7 fontos teendő

A költözés mindig egy fontos életszakasz, a régi otthonod hátrahagyva egy új életbe kezdesz. Ha felújítással is együtt jár, akár kész katasztrófának is megélheted. Hogy ez ne történjen így az alábbi 7 legfontosabb teendő ne maradjon ki.

olvass tovább

8 dolog, ami megfordult a fejemben, miközben a szomszédok felújították a lakást

Mind nagyon jól tudjuk, hogy egy jó szomszéd áldás, viszont csak az igazán szerencséseknek adatik meg. Valószínűleg mindenki elő tud szedni legalább egy borzasztó történetet, ami egy nehezen viselhető szomszédhoz köthető. De mi van olyankor, amikor még nem is ismered, viszont egyszerűen már utálod őket, mert egyből egy felújítással kezdenek? A folyamatos fúrás és kopácsolás bizony elég érdekes gondolatokat tud szülni.

olvass tovább

A 10 legnépszerűbb dekortrend a világ körül

Épp felújítás előtt állsz, vagy csupán szeretnél egy kis új, tavaszi energiát vinni otthonodba? Ha válaszod igen, akkor görgesd végig velünk a legújabb lakberendezési tippeket a világ különböző pontjairól - garantáltan találsz legalább egy olyat köztük, amely elnyeri tetszésed, és azt alkalmazva kicsinosíthatod lakásodat!

olvass tovább

Lendületes nyári szín a gyerekszobában!

  • 2015. június 08.

Gyermekünk szobájának elképzelése sok esetben nehéz feladatnak tűnik. Aki a nyári időszakban kezd bele a felújításba, netán az első gyermekszoba kialakításába, bizony joggal választhat az évszaknak megfelelő tónusú színeket.

olvass tovább

Bazár - Különleges napszemüvegek 15.000Ft alatt

  • 2015. április 14.

Bekopogott a tavasz, és megérkezett a napsütés! Ha nincs is büdzsénk a komplett ruhatárunk felújítására, válasszuk a kézenfekvő befektetést - egy modern és különleges napszemüveget, ami hűséges társunk maradhat éveken át (vagy amíg el nem hagyjuk).

olvass tovább

Hawaii álomotthon

  • 2015. március 16.

Peter Lik, a díjnyertes fotográfus, 19,8 millió dollárért árulja a Mauin található kastélyát. Az óceánra néző három kunyhón tavaly közel 3 millió dolláros felújítást végeztek el, amit maga Lik felügyelt. Ez az otthon valóban csodálatos hangulatba varázsolja az embert. A Forbes magazin szerint az otthon árába beletartoznak a házban található művek is. Ez igen nagy ajándék a művészúrtól, hiszen a közelmúltban rekordot döntött a képei eladásával. "Phantom" című műve jelenleg a világ legdrágábban eladott képe. Becslések szerint az otthonban található képek hetven ezer dollárt érnek. Vegyél egy pillantást te is a lélegzetelállító kastélyra!

olvass tovább

Felújítás alatt

  • 2014. szeptember 18.

’Alighalk’ fúrás szűrődött le a hatodikról, a lépcsőházi faliújságra kiírták, hogy október 18-áig felújítást végez a fenti iroda, ahol válóperes ügyvédek dolgoznak. Gyakran járnak tehát a házba a válni vágyók, ezt is ma kellett megtudnom, éppen ma, amikor egy éve annak, hogy elhagytál.

olvass tovább