Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Így viselnénk fekete ruhákat

Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk fekete ruhákat, ha éppen minden rendben lenne a világban.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj fehér ruhákat

A fehér ruha a tavaszi és a nyári szezon "kis fekete ruhája", hiszen jó választás lehet esti összejövetelekre, hétköznapokon munkahelyre, vagy éppen a nyaraláson, amikor a homokban sétálgatunk a tengerparton. Nem lehet vele hibázni, és mindenkinek szüksége van egy ilyen darabra... mutatjuk is, hogy miért!

olvass tovább

Bazár - Különleges kis fekete ruhák 7.000Ft alatt

Klasszikus, variálható, időtálló, és minden időjáráshoz passzintható - mi az? Természetesen a fekete kis ruha, ami lehet alapdarab, de választhatsz különleges szabást is, mindkét esetben hálás beruházás. Minden webshop megbízható, és általunk kipróbált, rendeljetek bátran, ezek a ruhák biztos nem jönnek szembe az utcán!

olvass tovább

A 20 legjobb kis fekete ruha 2015-ben

  • 2015. december 11.

A kis fekete ruha örök: időtlen sziluett, hűséges jó barát, minden alkalomra megfelelő választás. A hírességek persze idén sem múlták alul magukat, láthattunk bőrből, bársonyból, sőt tollból összeállított ruhát is, sokat sejtetőt és még többet mutatót, magas nyakút, és vállakat hangsúlyozót. Íme, a legjobbak!

olvass tovább

Színekre hangolva

  • 2014. április 18.

Végre beköszöntött az igazi tavasz, élvezhetjük a napsütést, a fekete ruhákat leváltották a tarkák és a természet is eláraszt minket bámulatos színeivel. Hát akkor miért épp a sminkünkből hagynánk ki őket? Hoztunk néhány inspirációt, hogy az idei színtrendekből Te is megtaláld a kedvenced.

olvass tovább

Alexander McQueen memorial

  • 2010. szeptember 21.

A London Fashion Week-kel egyidőben, tegnap 11-kor a londoni Szent Pál Székesegyházban tartottak emlékmisét az öngyilkosságot elkövető Alexander McQueen emlékére. A szertartáson 1200 embert hívtak meg, köztük számos modellt és világhírű tervezőt. A fekete ruha, mint a gyász színe majd mindenkinek eszébe jutott, az már kevésbé, hogy templomba mennek, nem a Soho-ba. Persze ki tudja, lehet, hogy Alexander McQueen is így szerette volna.

olvass tovább

Grammy Awards 2010 - feketében

  • 2010. február 01.

Újabb vörös szőnyeges esemény szemtanúi lehettünk éjszaka. Ezúttal a Grammy díjak átadására került sor. Kiugró összeállításokat (akár pozitív, akár negatív irányban) nem igazán láthattunk, a jelenlevők igyekeztek visszafogottan, szélsőségektől mentes ruhákban részt venni az eseményen.Elsőként olyan hölgyeket választottam, akik fekete ruhában pompáztak.

olvass tovább

D&G szatén estélyi retikül

  • 2008. június 23.

Ez az az estélyi kistáska, amelytől bármelyik hölgy elegánsnak, nőiesnek és kortalannak érezheti magát. A D&G szatén estélyi retikül a legjobb értelemben véve, kissé „ódivatú” vibrálású, és tökéletes kiegészítője lehet a kedvenc fekete ruhának.

olvass tovább