Kulcsszó keresés /


Top20: vicces és kreatív farsangi jelmez ötletek

A február egyet jelent a farsangi szezonnal, így a legtöbben vicces és ötletes jelmezekbe bújnak azért, hogy elűzzék a telet, és hogy egy éjszakára valaki más bőrébe bújva mulathassanak a barátaikkal. Ha te is farsangi buliba készülsz, de egyelőre ötleted sincs a jelmezedet illetően, akkor mindenképpen nézd át a listánkat, ugyanis tele van jobbnál jobb tippekkel!

olvass tovább

Top20: vicces és cuki páros farsangi jelmez ötletek

Egy farsangi bulinak köszönhetően egy kicsit kibújhatunk a bőrünkből, és belebújhatunk valaki egészen máséba. Választhatunk vicces, aranyos, esetleg ijesztő vagy kreatív jelmezeket, azonban egészen biztosan akkor lesz a legszórakoztatóbb a dolog, és akkor tudjuk a többieket is leginkább lenyűgözni, ha valamilyen páros jelmezt választunk. Természetesen ehhez nincs szükségünk arra, hogy párkapcsolatban éljünk, hiszen a legjobb barátnőnkkel vagy legjobb barátunkkal közösen is választhatunk a rengeteg kreatív ötlet közül.

olvass tovább

Marc Jacobs 2011 tavasz

  • 2010. szeptember 16.

Marc Jacobs 2011 tavaszi kollekciója, mit mondjunk, igen színesre sikeredett. Mondhatnánk azt is, hogy a tervező kollekciójához képest egy óvodai farsangi jelmezbál akár egy temetői menet is lehetne, ha felmerül az összehasonlítás lehetősége. Szerencsére nem, úgyhogy farsangi bál helyett farsangi kollekciót kapunk Marc Jacobs-tól.

olvass tovább