Kulcsszó keresés /


Férfidivat a '90-es években

  • 2018. január 19.

Az 1990-es évek nem volt még olyan rég - gondolnánk jóhiszeműen. Azóta több, mint 20 év telt el, és a világ pedig a feje tetejére fordult. Jöjjön 10 olyan divattrend, amire mindannyian buktunk, és egymásnak hűen falazva, senkinek sem valljuk be.

olvass tovább

A férfidivathét legizgalmasabb utcai szerelései

Véget ért a New York-i férfidivathét, a 2016-os tavaszi/nyári férfi divatot bemutató rendezvénysorozat utolsó állomása. Az évnek ebben a szakaszában természetesen nem csupán a kifutókat érdemes figyelemmel kísérni, az utcán legalább ugyanakkora divatfitogtatás zajlik. Összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb street style képeket egy hatalmas, 50 szálas csokorba, főszerepben természetesen a férfiakkal.

olvass tovább

Gatsby-k után kockás dandy-k

  • 2014. augusztus 23.

A klasszikus férfidivat nem tartozik a nap mint nap karakteres újdonságokkal jelentkező, vibráló, percenként valami újat vajúdni akaró, sokszor erőltetetten ’flashelő’ területekhez. Szoktam volt mondogatni az ügyfeleimnek, hogy amíg a hátunkra nem nő egy harmadik kar, jó pár ruhadarabot az elegáns férfi kvázi örökérvényűnek tekinthet.

olvass tovább

Alpha Industries pilótadzseki története

  • 2010. szeptember 09.

Valljuk be, melyikünk nem álmodozott az amerikai filmek csodálata közben azon, hogy ő bizony vadászpilóta lesz, magabiztos járással, Ray Ban napszemüveggel és azzal a bizonyos pilótakabáttal. Azzal a ruhadarabbal, mely túlzás nélkül állíthatjuk, ikonikus darabja a második világháború utáni férfidivatnak, mely csak olyan darabokkal említhető egy lapon, mint Humphrey Bogart ballonkabátja, vagy Sean Connery szmokingja. Az Alpha Industries története következik.

olvass tovább

Megnyílt Budapest legújabb divatháza: Van graff

  • 2009. november 11.

A VAN GRAAF nemzetközi divatvállalat a mai napon megnyitotta első magyarországi üzletét. A női- és férfidivat új világa az Allee-ban nyitotta meg kapuit, ahol exkluzív környezetben egyedülálló vásárlási élményt kínálnak. Csaknem 4000 nm-es alapterületen a termékkategóriánként elkülönített osztályok és az impozáns eredeti márka részlegek közel 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

olvass tovább

Hugo Boss

  • 2008. június 12.

A férfidivat egyik vezető divatházát 1923-ban alapította Hugo Boss. Manapság nemcsak ruhákat, de illatokat, kiegészítőket, különböző bőrárukat is terveznek.

olvass tovább

Deichmann - férfi cipők

  • 2008. január 16.

Az őszi/téli férfidivatot a tiszta formák jellemzik. Míg az előző szezont a stílusok keveredése határozta meg, most a nyugalom és az egyszerűség kap hangsújt. Előtérbe ketültek a vékony körvonalak és az egyenes szabások.

olvass tovább