Kulcsszó keresés /


Amerika igazi arca - 10 bámulatos fotó az USA-ról nyári diákmunkások szemszögéből

  • 2019. október 18.

New York felhőkarcolói, a Hollywood felirat, pálmafás tengerpartok, a Golden Gate híd... Hosszan sorolhatnánk, hogy mennyi varázslatos látnivaló van az USA-ban, melyeket érdemes megnézni. Most összegyűjtöttünk 10 különleges fotót, melyet a Camp Leaders nyári amerikai diákmunkáján résztvevő fiatalok lőttek tavalyi útjukon s küldtek be a cég által minden évben megrendezett fotópályázatra. Következzen 10 mesés kép arról, hogy milyen egy nyarat az államokban tölteni!

olvass tovább

Képek Stephen Hawking életéből

  • 2018. március 18.

A brit fizikus, Stephen Hawking, a generáció legikonikusabb és legragyogóbb tudósa volt, 76 éves korában hunyt el. Összegyűjtöttünk néhány képet, melyek életének legváltozatosabb pillanatait mutatják be.

olvass tovább

10 fotó, ami megváltoztatja a mindennapi szépségről alkotott véleményünket

  • 2017. november 02.

Mihaela Noroc, román fotográfus, az elmúlt 4 évben, hátán egy fényképezőgéppel utazott világszerte, és fotókat készített hétköznapi nőkről és történeteikről. A projektjét a "szépség atlaszának" nevezik. Célja mindezzel az volt, hogy megmutassa, hogy hétköznapi nő pontosan annyira ragyog, mint egy csillag, mert a szépség sokfélesége nem csupán a média által mutatott képben rejlik.

olvass tovább

10 köröm minta ötlet tengerparti nyaralásokhoz

  • 2017. július 05.

Amikor nyaralni megyünk, szeretjük megtervezni, hogy mit foguk felvenni, szeretnénk csinosak és ápoltak lenni, hiszen erre szükség lehet ahhoz, hogy mindvégig jól érezzük magunkat a bőrünkben, arról nem is beszélve, hogy így jól mutathatunk a vakáció során készített fényképeken. Azért, hogy minden részlet tökéletes legyen, most tíz köröm minta ötletet gyűjtöttünk össze, melyeket a nyár és a tengerpartok ihlettek!

olvass tovább

David Beckham 42 éves lett!

  • 2017. május 03.

David Beckham tegnap ünnepelte 42. születésnapját. Isten éltesse sokáig! Ennek örömére válogattunk néhány képet erről a gyönyörű férfiról. Nézegessétek!

olvass tovább

Top 8: 2016 leggyönyörűbb drónfotói

A drónok, velük együtt pedig a „légi fényképészet” aranykorát élik, így nem meglepő, hogy a Dronestagram újszerű művészközössége úgy döntött, idén harmadik alkalommal megrendezi saját drónfényképészeti versenyét. Alább láthatjátok a nyertes fényképeket, lélegzetelállító tájképektől kezdve a városok mindennapjait megörökítő képsorokig.

olvass tovább

15 fénykép szerelemről, háború idején

  • 2016. július 07.

Ahogy telnek az évek, minden változik. Egy dolog viszont örök, ez pedig a szeretet. A második világháború idején a legtöbb búcsúzó párnak fogalma sem volt, hogy valaha újra láthatják-e egymást, és a szomorú igazság az, hogy legtöbben nem találkoztak a fényképeken látható utolsó pillanatok után. A Bored Panda toplistájával üzenni szeretnénk: az élet rövid, vallj szerelmet még ma!

olvass tovább

A Te Soundod

  • 2016. május 13.

Az idei évben tizedik születésnapját ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt 10 év Soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni. Ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket. A játékhoz olyan ismert arcok, zenészek, színészek, modellek, sportolók is csatlakoztak, akiknek kedvencük a Balaton parti fesztivál, és ők is felelevenítik kedvenc pillanataikat.

olvass tovább