Kulcsszó keresés /


Hogy tornázhatod feljebb az energiaszintedet?

  • 2020. augusztus 19.

A mai rohanó világban elképesztő energiákat ölünk bele a mindennapokba. Mindenhol helyt kell állnod és néha összecsapnak a hullámok a fejed felett. Lehet, hogy sokat alszol mégis fáradt vagy, úgy érzed, hogy még ahhoz sincsen energiád, hogy a munkahelyedről hazavánszorogj. Fontos tudni, hogy az alábbi tippek egy energiában gazdag életformához tökéletesek, de nem tudják helyrehozni azt, ha teljesen kizsigereled a tartalékaidat.

olvass tovább

Környezettudatos márkakereskedést nyitott a Wallis

  • 2016. szeptember 21.

Szeptember 21-én adták át a Wallis Motor Pest Kft. új márkakereskedését, amely Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW központja. A 3 milliárd forintos keretből épült, egyedülálló építészeti megoldásokkal is büszkélkedő autószalon energiaszükségletének 30%-át és az elektromos autók töltését házi naperőművel biztosítják.

olvass tovább

Közétkeztetés itthon

  • 2014. május 09.

Hiába a gondos odafigyelés és a megválogatott alapanyagok használata konyhánkban, ha gyermekeinknek az oktatási intézményekben nem megfelelő ételeket szolgálnak fel. Az Országos Élelmezési- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) ajánlása alapján egy óvodás korú gyerek napi energiaszükségletének 65%-át, egy bölcsődésnek 75%-át kell a közétkeztetőnek biztosítania. Azonban Magyarországon nincs olyan intézmény, amely az ajánlott minőséget teljesíteni tudná. Óvoda- és bölcsődeválasztás előtt tehát nem árt tájékozódni arról sem, hogy milyen étlapot állítanak össze az egyes helyeken.

olvass tovább