Anyák lazán: Gyerekmentesen

  • 2019. szeptember 17.

Az elvált anyukáknak van egy olyan kiváltságos helyzete, hogy megadatik az a bizonyos egyedüllét, amire oly sok anyuka vágyik néha napján. Én is elvált anyuka vagyok és bizony nem mindig volt könnyű ezeket az egyedülléteket élveznem!

olvass tovább

Nyitott házasság - Megéri?

A nyitott házasság, a laza kapcsi anyakönyvvezetővel vagy pappal szentesített változata. A nyitott házasság is valaha házasság volt, igazi szövetség, de félúton eltévedtünk a holtomiglan-holtodiglan felé vezető úton. Keresztúthoz érkeztetünk, a három útjelző tábla háromfelé mutatott. Nem fordultunk a válás irányába, túl nagy fájdalommal járt volna. Sérültek volna a gyerekek, statisztikák mutatják, az elvált szülők gyerekei hendikeppel indulnak az életben, nem, ezt nem akarhattuk.

olvass tovább

Elvált szülők, lefagyasztott életek

  • 2013. július 26.

Néhány hónappal ezelőtt került napvilágra a hír, hogy Rippel Vivien és párja különválnak. A pár története fontos kérdéseket is felvet, hiszen másokkal is előfordulhat, hogy lombikbébi kezelést követően útjaik külön válnak, lefagyasztott embrióik pedig egy meddőségi központban várják sorsukat.

olvass tovább