Kulcsszó keresés /


Ha egy férfi nem tud, és nem is akar várni, az az ő problémája

Van úgy, hogy rögtön tudjuk, ő az. A találkozásunk azonnali kapcsolódás. Már a legelső alkalommal egymásra hangolódunk, a testünk azonnal megtanul a lélek nyelvén beszélni, egymáséi vagyunk, én az övé vagyok, és ő az enyém. Nincs szükség arra, hogy a szex fejezze be a szerelmes táncunkat, mert a találkozásunk lelkek találkozása, és a testiségünk magától értetődő, akárcsak bármilyen más érintés közöttünk.

olvass tovább

'Lehet, hogy minden férfi drog, kortól függetlenül. Néha mélyre süllyedsz miattuk, néha a felhők fölé emelnek' - kedvenc idézeteink a Szex és New York-ból

Ó, te jó ég, már több, mint 10 éve, hogy bemutatták az első Szex és New York filmet. Persze, mi azóta sem tudjuk megunni,így ennek örömére elhoztuk a kedvenc idézeteinket a filmekből és a sorozatból. Még jó, hogy nem a legjobb ruhákat kellett listáznunk, mert akkor valószínűleg nagyon nehezen tudunk volna dönteni.

olvass tovább

Ahogy fogansz..... az első szexuális imprinting

Ahogy születsz, úgy élsz, szól a kicsit közhelyesnek hangzó mondat, és csak akkor jön rá az ember, hogy mennyire is igaz, amikor mélyebben beleássa magát. Amikor ezzel elkezdtem foglalkozni nagyon komoly meglepetések értek. Tudod, mindig sztorizgatnak anyáink, hogy így volt meg úgy volt. Ez mind rendben van, azt tudjuk, hogy az idő megszépíti, és arról sem szabad megfeledkezni ez az ő megélésük, nem az érkező léleké.

olvass tovább

Hírességek szexjelenetekről

Életünk legelső szexuális élménye szinte mindig kínos. Gyakran érzed kényelmetlenül magad akkor is, ha először vagy együtt valakivel. Abba belegondoltál már, hogy milyen lehet kamera előtt szexjelenetet forgatni egy idegennel, egy baráttal vagy esetleg a szerelmeddel? 11 színész és színésznő elárulja!

olvass tovább