Kulcsszó keresés /


Top10: a legjobb frizura ötletek Gwen Stefani-tól

  • 2018. október 03.

Gwen Stefani egy igazi stílusikon, ráadásul egy hihetetlen átalakulóművész. Stílusa utánozhatatlan, azonban egyedisége teszi igazán vonzóvá, ezért is remek inspiráció forrás. A csodás énekesnő a mai napon ünnepli a 49. születésnapját, ebből az alaklomból pedig frizura ötleteket hoztunk tőle!

olvass tovább

Limitált kiadású kávéőrlemények Laoszból és Kenyából

  • 2017. április 28.

Az új Nespresso Explorations Limited Edition kollekció minden tagjaizgalmas titkokat rejt. Asorozat első kiadásában a márka Laosz és Kenya ritkaságnak számító kávéit hozzák el a kávérajongóknak.Az újdonságok május 2-től egyediségük és kis mennyiségük miatt csak pár napiglesznek elérhetőek a kiemelt, budapesti Boutique-okban és a Nespresso weboldalán. Nem véletlen hát, hogy az új Explorations kollekció különleges terroir-okról származó kávéritkaságait a Nespresso szakértői is csak “elrejtett ékkövekként” emlegetik.

olvass tovább

Nixon Clutch

  • 2017. február 20.

Vannak nők, akik tudják, hogy a személyes stílussal semmi nem vetekedhet. Ezt az órát nekik találták ki, hiszen a részletes számlapot egyszerű tok foglalja magában, tökéletesen párosítva az egyediséget a letisztultsággal.

olvass tovább

Legyen vörös!

  • 2015. október 28.

Karolina Ryvolová fotográfus egy olyan egyedülálló fotósorozattal állt a nagyközönség elé, melyben vörös hajú, szeplős modellek láthatóak természetközeli, egészen extrém kompozíciókban. A projekt célja, hogy a vörös emberek is higgyenek önmaguk szépségében, eredetiségében és különlegességükben.

olvass tovább

Órák határok nélkül

  • 2015. július 12.

Mint egy hangsúlyos kiegészítő, például karóra, amely megkoronázza szettünket, már egyetlen feltűnő lakberendezési kellék is stílusosságot kölcsönöz otthonunknak. Használhatatlan lakásdekorációk, giccses díszek, vagy épp gyenge minőségű lakberendezési elemek helyett válasszunk olyan terméket, amely exkluzív, elegáns, és már önmagában egyediséget nyújt lakásunknak. Ha a dizájn mellett a funkció is fontos, falunk, otthonunk éke legyen egy óra. A Lunettdesign.hu sehol máshol nem kapható stílusban és választékban kínál luxus minőségű faliórákat.

olvass tovább

Divatdiktátorok valós nevei

  • 2015. június 26.

A név személyiségünk fontos eleme. Így egy jól csengő művésznév ugyanúgy meghatározza egy sztár egyediségét, mint élete munkássága vagy éppen a frizurája. Minél egyedibb, minél könnyebben megjegyezhető, annál jobb. Egy divatdiktátornál persze még az is fontos, hogy stílusos és kifejező legyen. Ám nem mindegyik híresség született olyan hangzatos nevekkel, mint Coco Chanel vagy éppen Coco Rocha – még ők maguk sem! Hát lássuk, valójában kik bújnak meg a leghíresebb művésznevek alatt!

olvass tovább

We love It 01/17

  • 2014. január 17.

Egy gyermek cumisüvegből való etetése vagy itatása kapcsán a lehető legjobb terméket kívánjuk kiválasztani gyermekünknek, ami minőségi alapanyagokból és megbízható technológiával készül. Sokunknak azonban a praktikusság mellett az egyediség és a design éppúgy szerepet játszhat, így hát szemezgettünk e téren egy kicsit a neves márkák kínálatából is. Íme a kedvenceink.

olvass tovább

Csípőgyógytorna babáknak

  • 2013. november 07.

A kötelező csípőszűrésen minden baba részt vesz. Van, akinek azt mondja az ortopéd orvos, hogy minden rendben, de van, akinek azt, hogy hordjon terpesz pelust és tornáztassa otthon. A tornáztatáshoz segítségül leírtunk pár gyakorlatot a teljesség és egyediség igénye nélkül.

olvass tovább

Férfiszempont: sablonok

  • 2013. június 12.

" Nem a munkád vagy, és nem is a bankbetéted.Nem a kocsid vagy,és nem a tárcád tartalma.Nem egy menő ruha vagy.Egy bohóckodó ganajkupac vagy."

olvass tovább