Kulcsszó keresés /


Isten éltessen Drew Barrymore!

  • 2017. február 22.

Drew Barrymore a magyar származású, németországi születésű Makó Ildikó és John Drew Barrymore gyermekeként látta meg a napvilágot, éppen ma 42 évvel ezelőtt. A bájos színésznő legjobb filmjeit gyűjtöttük most össze, születésnapja alkalmából.

olvass tovább

10+1 híres nő legelső vörös szőnyeges megjelenése

  • 2016. május 12.

Akkor jöjjön megint egy kis nosztalgia, mert mi imádunk régi fotókat nézegetni. Ezúttal pedig híres színésznők és énekesnők legelső red carpet lookjait kutattuk fel nektek. Lapozzuk át, hogyan festett Angelina Jolie, Cameron Diaz, Shailene Woodley és a többiek az első alkalmakkor, amikor vörös szőnyegre léptek.

olvass tovább

Múltheti ruhamustra: Kedvenc sztárjaink a jóügy érdekében öltöttek dizájner estélyiket

Az elmúlt héten Drew Barrymore az állatokkal szembeni kegyetlenség megelőző estjére volt hivatalos, a Hadid testvérek a Pencils of Promise egyesület gálavacsoráján jártak - a nonprofit szervezet iskolákat épít, tanárokat képez és ösztöndíjakat oszt a fejlődő országokban. A nemes célok mellett, persze a szórakozás sem maradhatott el, hétvégén elstartolt a Coachella zenei fesztivál/sztárparádé is! Mi pedig ahogy az előző hetekben is, most is leosztályoztuk a "híres" outfiteket!

olvass tovább

14 felejthetetlen divat-pillanat a '90-es évekből

  • 2016. január 26.

A '90-es évek sokunknak volt meghatározó évtized a fiatalságában. Akkor kamaszodtunk, ezekben az években kezdtük el bontogatni szárnyainkat, és akkor sminkeltük magunkat először, vagy próbálgattuk magunkat a különböző stílusokban. Ez az összeállítás a divattörténelem meghatározó momentumait mutatja be szigorúan 1990-től 2000-ig. Gyertek velünk egy kis nosztalgiára!

olvass tovább

Drew Barrymore, a merész újító stílusa

  • 2010. december 20.

Most következő sorozatunkkal ezentúl minden héten találkozhattok majd, melynek lényege, hogy cikkeinkben egy-egy stílusos sztár megjelenését elemezzük és "megpróbáljuk azokat lefordítani hétköznapi emberek nyelvére", és kellően alapos részletezését adni az adott ikon kinézetének.

olvass tovább

Claire Danes a Gucci új arca

  • 2008. május 26.

A Gucci ékszerreklám kampányának új arca a Rómeó és Júlia sztárja, Claire Danes lesz, aki Drew Barrymore-t váltja ebben a szerepben az ősszel induló kampány során.

olvass tovább